Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 70/B-s mell szépnek számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

70/B-s mell szépnek számít?

Figyelt kérdés
Vékony (48 kg), alacsony (163 cm) lány vagyok, 85 cm-es mellbőséggel, 63-as derékkal és 80 cm-es csípővel. Szerintetek ez arányos-szép, vagy még "épp eltűrhető", esetleg visszataszító? Fiúk, ti járnátok egy ilyen lánnyal?
2011. máj. 18. 22:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sztem ezt így nehéz megmondani...Linkel egy képet, nem muszáj hogy te legyél rajta, hanem egy sztár esetleg aki hasonló alkatú. Akkor könnyebb lenne megmondani.
2011. máj. 18. 22:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet szép feszes, meg lehet plöttyedt, lógós.

A méreteidhez képest ideális.

2011. máj. 18. 22:17
 3/16 anonim ***** válasza:
22%
Én spec igen. Ha van kedved szexelni dobj egy levelet.
2011. máj. 18. 22:17
 4/16 anonim ***** válasza:

Miért lennél visszataszító?

Nem a méreteken van a hangsúly. Szerintem teljesen rendben vannak a méreteid. :)

Személy szerint nekem pont az ilyen alacsonyabb lányok jönnek be. ;)

23F

2011. máj. 18. 22:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök mindegy, hogy egy csajnak kicsi vagy nagy melle van. Ezt nem kehet általánosságban megfogalmazni - valakinek csak a nagycsöcsű nők tetszenek, valaki kifejezetten a soványabb, törékeny alkatot szereti. Nincs olyan, hogy Ez most jó-e. Amúgy azt szokták mondani, hogy az ideális a 90-60-90 azza mell 90cm derék 60cm csípő megint 90. Te közel vagy ehhez és az jó - popsira gyúrj egy kicsit (fuss, kocogj, vagy egyél többet) mert valahogy kódolva van a férfiban az, hogy a kerekebb formákat szeresse.

Amúgy akárhogy néz ki a lány, nekem 50%-ban ezek is számítanak:

-érettség az élethez

-műveltség

-szelídség

-kedvesség.

2011. máj. 18. 22:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Így nem járnék egy lánnyal sem. Nekem nem ezek az adatok kellenek hozzá.
2011. máj. 18. 22:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

most az alakod vagy a melled a lényeg...mert lehet szép melle 1 100kilós nőnek is(nem tőgy) meg egy 45 kilós nőnek is....kérdésed sztem arra vonatkozna h a 70B-s mell kicsi,nagy vagy éppen jó-e

és h járnék-e veled...a melled nem az elsődleges lenne,persze ha oda kerülne a sor.. :D

2011. máj. 18. 22:25
 8/16 anonim ***** válasza:
Én járnék.
2011. máj. 18. 23:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Kép.

Kép, kép, kép.

A mellnek nem feltétlenül a mérete mondja meg, hogy jó-e - és a többit is látni kell.

2011. máj. 19. 00:16
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A leírás alapján nem vagy egy drabális némber, és ez jóó! :-)

Én amúgy járnék egy olyan testű lánnyal, mint Te. Meg kíváncsi vagyok még egy dologra. Küldenél nekem privát levelet?

2011. máj. 19. 00:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!