Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70/B-s mell szépnek számít?
Lehet szép feszes, meg lehet plöttyedt, lógós.
A méreteidhez képest ideális.
Miért lennél visszataszító?
Nem a méreteken van a hangsúly. Szerintem teljesen rendben vannak a méreteid. :)
Személy szerint nekem pont az ilyen alacsonyabb lányok jönnek be. ;)
23F
Szerintem tök mindegy, hogy egy csajnak kicsi vagy nagy melle van. Ezt nem kehet általánosságban megfogalmazni - valakinek csak a nagycsöcsű nők tetszenek, valaki kifejezetten a soványabb, törékeny alkatot szereti. Nincs olyan, hogy Ez most jó-e. Amúgy azt szokták mondani, hogy az ideális a 90-60-90 azza mell 90cm derék 60cm csípő megint 90. Te közel vagy ehhez és az jó - popsira gyúrj egy kicsit (fuss, kocogj, vagy egyél többet) mert valahogy kódolva van a férfiban az, hogy a kerekebb formákat szeresse.
Amúgy akárhogy néz ki a lány, nekem 50%-ban ezek is számítanak:
-érettség az élethez
-műveltség
-szelídség
-kedvesség.
most az alakod vagy a melled a lényeg...mert lehet szép melle 1 100kilós nőnek is(nem tőgy) meg egy 45 kilós nőnek is....kérdésed sztem arra vonatkozna h a 70B-s mell kicsi,nagy vagy éppen jó-e
és h járnék-e veled...a melled nem az elsődleges lenne,persze ha oda kerülne a sor.. :D
Kép.
Kép, kép, kép.
A mellnek nem feltétlenül a mérete mondja meg, hogy jó-e - és a többit is látni kell.
Szia!
A leírás alapján nem vagy egy drabális némber, és ez jóó! :-)
Én amúgy járnék egy olyan testű lánnyal, mint Te. Meg kíváncsi vagyok még egy dologra. Küldenél nekem privát levelet?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!