Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felizgultok és nincs sex akkor fáj a nemiszervetek?
Figyelt kérdés
Fiuk ! igaz ez , hogy ha beindultok és nincs sex akkor fáj nektek ott lent? normális válaszokat szeretnék2011. máj. 18. 21:49
1/17 anonim válasza:
Ez hülyeség, mért fájna? Nekem legalábbis nem fáj.
2/17 anonim válasza:
ha csak félig van kiverve, akkor fordulhat elő.
3/17 A kérdező kommentje:
egyik barátnőm mesélte h a barátja egyszer nagyon megkivánta és ő nemakart akkor sexet és a barátjának fájt a pénisze
2011. máj. 18. 21:54
4/17 anonim válasza:
Nekem volt rá példa. A zacsim :D
5/17 Bretso válasza:
Ha csak simán felizgulok és nincs szex(!), akkor nem fáj. Ellenben ha sokáig izgalmi állapotban vagyok (értsd történik is valami, csak kielégülés nem), akkor bizony előfordul, hogy utána fájnak a heréim.
6/17 anonim válasza:
hm...nekem a farkam szokott fájni, azt érzem hogy majd leszakad.
7/17 A kérdező kommentje:
hát az nagyon szar lehet :(
2011. máj. 18. 21:58
8/17 anonim válasza:
igen fájhat,de nem a pénisze hanem a heréi... mert felizgult és nem elégült ki, ezt blue balls nak hívják...
9/17 anonim válasza:
hát nemtom amikor felál és kivánom akkor nehezen akar nyugalmi állapotba kerülnixd és nekem érzékeny a makkom és ha hozzáér valami pl boxer olyan fura érzés olyan mint ha fájna:/
10/17 anonim válasza:
uccsó vok, a barátomnak volt iylen, nem leszs semmi baja, ha fáj nkei, de a bnőd olvasson utána ...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!