Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus utánni, merevedési probléma. Mitől?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az én problémám, nem állandó de gyakran előfordul, és nemtudom mit tegyek... együtlét során mikor elélvezek utánna, elpuhulok, megszünik ez erekcióm. mi lehet ennek az oka? és mivel birnám kiküszöbölni? nemvagyok tul tapasztalt 19/F2011. máj. 18. 21:28
1/7 anonim válasza:
Ember, ha elélvezel lelankad a péniszed. Olvass utána a dolgoknak.
4/7 A kérdező kommentje:
jovanmá 19évesen vagyok kezdő:) nem 15évesen tettem fel a kérdést, hogy minek kekszel aki hülye... igazábol át se gondoltam, csak ma meghökkentett:) de igy megnyugodtam
2011. máj. 18. 21:44
5/7 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat
2011. máj. 18. 21:45
6/7 anonim válasza:
Nem kellene szerintem leszúrni a kérdezőt -.-" szerintem ha még 19 évesen kezdő akkor sem gáz :D...
de a kérdésre válaszolva normális :D ahogyan egy előttem szóló már leírta...
7/7 anonim válasza:
Orgazmus utáni, merevedési probléma. Mitől? - LOL - Egy dolog rá a megoldás a korai magömléses szindróma. Mert abban az esetben ha nem a erekció fent tartásának a végén következik be az orgazus egy férfinál, azt úgy hívják korai magömlés. Negyven évesen már általános probléma. Ne kívánd.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!