Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a nőkre vonatkozik a mondat, hogy "csak akkor ha te is akarod"?
Amit rengeteg ember és magazin szokott említeni.
Kapcsolat elején a lányok várnak hetekig, abban a hitben élve, hogy csak rajtuk múlik az első együttlét. Majd ha felkészültnek érzik magukat jelzik a fiúnak, és hoppá, kiderül hogy neki ez még túl hamar van. Na ekkor kezdődik a durcizás és a megsértődés. Most akkor a fiúnak azonnal ugrania kell, ha a lány jelez? Rá nem vonatkozik, hogy "csak ha te is akarod?".
Nem vagyok már tini, 25 éves vagyok. Nekem a szex csak akkor működik, ha nagyon erős a szerelem, és biztos vagyok benne, hogy megfelelő párt választottam. Ezen kívül fontos még a kényelmes légkör és a stresszmentes, nyugodt lélek. Ha ehhez 3 hónap kell akkor 3 hónap kell.
Dehogynem, rá is vonatkozik! Bár minden fiúnál alapfeltétele lenne a szerelem a szexnek...
A kérdésedre válaszolva, egy férfi általában minél hamarabb le akar feküdni a neki tetsző lánnyal. Szóval talán azért sértődött meg, mert azt gondolja, hogy nem találod elég szépnek, kívánatosnak.
Nyugtasd meg, hogy nem erről van szó, ha elmondod, hogy erősebb szerelemre vágysz, szerintem el fog olvadni, csakúgy, ahogy az itteni női válaszadók kb. 99%-a... :D
Ezért kéne betiltani azt a sok hülye degenerált, agymosó női magazint.
"Hát mivel a ffiaknál ELVILEG az az alapállás h szex minél hamarabb annál jobb, ezért lehet h a lány megsértődik, mert azt érzi ő nem elég kívánatos."
Nem minden férfi egy primitív szexmániás állat. Talán meglepő, de nekünk is vannak érzéseink.
Miért csinálnak a nők a szexből problémát? Miért hiszik azt, hogy ez egyfajta szívesség, amit teljesíteni kell. Az is nagyon f.sza, hogy húzzátok az ember agyát, akár hónapokig is, hogy "bocs, de még nem állok" készen, közben érzelmileg és anyagilag megy a kihasználás.
Fordított esetben pedig még ti sértődtök meg, hogy nem vagytok kívánatosak.
Miért akartok tönkretenni minden egyes dolgot, ami csak egy kicsit is örömet okoz a férfiaknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!