Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmmel a szex nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel a szex nem akar összejönni. Előtte nem volt ilyen problémám. Amikor izgat még merev vagyok, de amikor már felkerül a gumi és behatolásra kerülne a sor, már kezdek lankadni és emiatt utána nagyon hamar el is megy a kedvem. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Nem a gumira vagyok sztem érzékeny mert előtte is gumival szexeltem.Próbálok nem erre gondolni de ez a két alkalom már idegesit.Vkinek vmi tipp ez ellen?
2011. máj. 18. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ez engem is érdekelne , a barátommal is ez van :S szóval eddig kétszer gumi nélkül csináltuk , nem lettem terhes...de kérdező , ha sehogy sem áll fel akkor se csináld gumi nélkül , én sem fogom többet , a megszakítás nem megoldás...
2011. máj. 18. 20:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Feláll és érdekes amikor egyszer gumi nélkül raktam be nem volt semmi baj,viszont ment a para.De gumival amig veri pl addig nincs semmi baj csak amikor behatolnék akkor kezdődik ez,és mostmár szinte csak ez van a fejemben:(
2011. máj. 18. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Szedjen a barátnőd fogamzásgátlót vagy hallottam már, hogy fiúknak is van, próbáld meg!
2011. máj. 18. 20:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem szedhet mivel sajnos szed már annyi gyógyszert különféle betegségre,ami biztos hogy felboritaná a hormonháztartását,meg belezavarna a többi gyógyszerbe:(
2011. máj. 18. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az nem megoldás, hogy akkor ne gumival. Ha ezelőtt ment óvszerrel, akkor pláne nem lehet az a gond. A barátom sose csinálta óvszerrel, mert az előző barátnője gyógyszert szedett, és én is, így mikor kellett óvszerrel (elfelejtettem bevenni a gyógyszert), neki se állt fel és közölte, hogy az óvszer miatt. Mondtam neki, hogy én anélkül nem csinálom, így 5 napig nem csináltuk. Annyit bírt, utána úgy nekem esett... És előbb elment óvszerben, mint anélkül szokott...

Szóval ez pusztán pszichés dolog. Amíg benned van a tudat/ félelem, hogy nem fog menni, addig nem fog menni.

Szerintem próbáljátok ki azt, hogy egy hétig (minimum!) nem próbálkoztok, és nem is masztizol, viszont többször felizgat a barátnőd. Legyél már úgy, hogy az utca közepén nekiesnél legszívesebben... ;) Szerintem ha már annyira kívánod majd, hogy semmi se számít, akkor menni fog. Sok sikert!

20/L

2011. máj. 18. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az én barátommal is ez volt. Aztán úgy álltam hozzá, nem kell beraknia. csak játszottam a nemi szervével, simogattuk egymást. szerintem megnyugodott, h nem MUSZÁJ teljesítenie, csak jól kell éreznie magát. ez egyszer történt, azóta nincs gond. szerintem nálad is pszichés jellegű. ne kattogj, próbáld ki ezt, hátha beválik
2011. máj. 18. 20:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,rendesek vagytok.
2011. máj. 18. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Gumival nekem sem akar felállni, nem is szeretem, mert gyakorlatilag nem érzek semmit. Ha minden kötél szakad, akkor marad az orál, én meg használom az ujjaimat.:)
2011. máj. 22. 09:38
 9/9 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen problémánk,de szerencsére hamar megoldottuk.szerintem vegyél egy kicsit nagyobb gumit...nekünk bevált ;-)
2012. jan. 11. 10:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!