Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Haramadik közösülésnél is még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haramadik közösülésnél is még nagyon fáj. Ez baj?

Figyelt kérdés
már háromszor közösültem a barátommal,de még mindíg nagyon fáj.Nem akarom neki elmondani. ez baj? forduljak nőgyógyászhoz?
2011. máj. 18. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen elsőnek a barátoddal kéne ezt megbeszélned,és elmondanod ha vmi nem esik jol,akkor azt hogy csinálja másképp. Persze használhatnátok sikositot is.
2011. máj. 18. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, nem szép ha ebben a témában becsapod. Menj el nőgyógyászhiz, ha kell hetente is (nekem is iylen problémám volt, de nemigen foglalkozott vele).

Apropó, szűz voltál előtte? Ha igen akkor még szoknod kell a dolgot és csináljátok minnél sűrűbben. Nyugodtan mondd meg a párodnak, ha nem jó, mert a jó kapcsolat alapja a jó szex! Tapasztalatból mondom, hogy ez hosszútávon szakításhoz vezet!

22/N

2011. máj. 18. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
problémamegoldás: Nem akarom elmondani... Lol
2011. máj. 18. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ:

-Ha szüzesség elvesztése utáni 3., az normális, még fog is egy darabig.

-Ha csak vele a 3., akkor ő csinál valamit rosszul.

Én a helyedben azért mindkét esetben beszélnék a sráccal, hogy óvatosabban.

Én a helyedben kipróbálnám azért magamnak is, hogy úgyis fáj-e, ha nem, akkor nem kell nőgyógyász.

2011. máj. 18. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Visszakérdezhetek? Szüleid tudják hogy nem vagy szűz? Csak mert általában ilyen esetekben fáj egy csajnak, ha valami zavarja. Egyébként az is lehet az oka, hogy 3. szex... ne várd, hogy egyből óriási orgazmusod lesz. Türelem és ha nagyon nem bírsz magaddal akkor síkosító ( ésszel!!! ).
2011. máj. 18. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:
már egy ideje nem vagyok szüz,most 19 vagyok.és anyám is tudja ezt!! akkor majd megbeszélem ezt a barátommal,mert amikor én csinálom magamnak,akkor minden oké.!!!
2011. máj. 19. 07:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!