Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezett el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesike92 kérdése:

Miért nem élvezett el?

Figyelt kérdés
Ma csináltuk a barátommal, és meglepő módon én el tudtam menni, de Ő nem. Ez kicsit aggaszt mivel a fiúkról azt beszélik, hogy "mindig minden körülmények között" el tudnak élvezni. Mi befolyásolja ezt a dolgot? Mi lehet az oka annak, hogy most nem jött össze? Kösszi a segítséget :)
2011. máj. 18. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tévednek, a fiúk sem képesek mindig és minden körülmények között elélvezni.

Pontosan ugyanannyi minden befolyásolja ezt nálunk is, mint nálatok.

Leginkább a hangulata lehetett itt az ok.

2011. máj. 18. 20:08
 2/9 tsz-tag ***** válasza:
83%
"mindig minden körülmények között" lehet túl sok alekoszt nézel....bármi lehet, fáradtság, idegi kimerülés, lelki bántalmak, akármi...volt hogy én is reszeltem a nőmet már 2 órán át és meg kellett állni hogy igyak egy kis vizet...
2011. máj. 18. 20:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok lehet. Amúgy meg ezek szerint az aktus vége nem akkor van, ha a pasi elmegy..
2011. máj. 18. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, ideális esetben akkor van vége, amikor már mind a két fél elment.
2011. máj. 18. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
De azért élvezte szegény? Mert az jó, h te elmentél, de akkor miért nem folytattátok addig amíg ő is el nem ment?
2011. máj. 18. 20:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Én folytattam volna tök szívesen, vagy segítettem volna neki másképp... de nem úgy reagált mint aki nagyon benne lett volna a dolgokban. És edzésre is kellett mennie... szóval, érdekes. Meglepett, az biztos. A múltkori alkalomnál is eléggé dekoncentrált volt. Fogjuk rá ezt a vizsgákra szerintem. (remélem legalábbis)
2011. máj. 18. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én barátom az utóbbi időben (az érettségi miatt) nagyon stresszes volt, és ez sajnos kihatott a szexre is. Volt olyan is, hogy megkívánt, de nem tudtuk befejezni a dolgot, mert már nem volt merev állapotban. Olyan is volt, hogy amikor már pl. harmadjára csináltuk egy nap, akkor egy idő után fel kellett adnia, mert nem bírta. Egyszerűen elfáradt. Egy ideig én is gondolkoztam ezen, hogy miért lehet, de aztán elfogadtam, hogy az állapota (testi-lelki) nagyban befolyásolja ezt. Szóval nincs itt semmi probléma, legközelebb biztos sikerülni fog :)
2011. máj. 18. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt neki kell helyre hozzni. Meg néma gyereknek az anyja se érti a szavát. Az okát a párod tudja pontosan, hogy mi volt a gond:) De ne félj, mert ez csak egyszer fordult elő, nem?
2011. máj. 18. 20:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, én is így gondolom ezt a néma gyerekes példát! én megkérdeztem hogy mi a baj, csináljuk-e másképp, vagy valami bántja-e. Nem-nem-nem-nem, volt a válasz. Én nem tudok mit csinálni akkor.

Amúgy igen, 5 hónapja járunk, ez volt az első ilyen.

2011. máj. 18. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!