Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennél ha egy jó pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha egy jó pasi megmentené az életed?

Figyelt kérdés
Bele tudnál szeretni? Hogyan hálálnád meg?
2011. máj. 18. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
A szerelem nem ezen múlik. Megköszönném és ha segíthetnék neki valamiben, akkor természetesen segítenék.
2011. máj. 18. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Semmit.

21/F

2011. máj. 18. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó pasi nem azért menti meg a lányt/nőt, hogy bele szeressen vagy lefeküdjön vele. Egy önző pasi kihasználja a helyzetett.
2011. máj. 18. 19:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, hogy nem haltam meg.
2011. máj. 18. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mondanám neki:

"-Egy életre a lekötelezettje vagyok uram, ön is bármikor számíthat rám."

2011. máj. 18. 19:49
 6/10 ameoland ***** válasza:
Jó pasi.. mert ha teszem azt.. elmész a legközelebbi vegyes kereskedésbe, és abban a pillanatban fegyveres rablás veszi kezdetét, de egy fiatal kamasz, aki van annyira vakmerő, és cselekvőképes, hogy eltereli a rabló figyelmét rólad, és megsérül a dulakodás közbe, de túléli, és el is kapják a rablót (csak hogy jó legyen a történet ezen fonala), akkor odamész, és megkérdezed tőle, hogy minek csinálta, hisz ő nem az eseted?.. Még pasinak sem kell lennie, csak 1 olyan embernek, aki épp ott van, és felül tud kerekedni a saját félelmén, és nem csak magára gondol, hanem másokra is.
 7/10 anonim ***** válasza:
Épp ideje volt már Helmet :D
 8/10 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen megköszönném neki és örülnék, hogy vannak ilyen segítőkész emberek. Gondolom egész életemben hálával gondolnék rá, hogy neki köszönhetem az életem. Ha pedig valamiben a segítségére lehetnék ezek után, akkor természetesen megtenném.

A kérdés második részét nem nagyon értem, nem tudom, ennek mi köze a szerelemhez? Ahhoz, hogy valakibe beleszeressen az ember, általában az kell, hogy megismerje, megkedvelje, jól érezzék magukat együtt, meg hasonló dolgok, amiket valószínűleg egy életveszélyes helyzetben elég nehéz lenne megejteni.

Ráadásul a páromat nem adnám ezer életmentőért sem. :)

2011. máj. 18. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Esetleg így szólnék:

-"Lehetséges uram, ha nem tévedek, hogy ön Bond? James Bond?" :)

HALI.... :)

2011. máj. 18. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
lesmárolnám
2011. máj. 21. 23:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!