Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet és miért fáj annyirra?

Figyelt kérdés

A barátommal még csak párszor feküdtem le (mindkettőnknek az 1. volt) Nagyon fájt nekem az összes alkalommal és végig az egyiknél talán a 3.nál egy idő után már nem fájt de akkor se élveztem egyáltalán inkább olyan volt mintha wc-re kéne mennem :S Miért lehet ez? Hogyan változtassunk ha egyáltalán lehet javítani a helyzeten 16L

köszi a válaszokat!!

2011. máj. 18. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Hosszabb előjáték.

Amit leírtál jellemzően akkor fordul elő, ha nem vagy ellazulva.

2011. máj. 18. 19:22
 2/7 anonim válasza:
Izgassátok fel magatokat
2011. máj. 18. 19:26
 3/7 anonim válasza:
Használjatok potencia nővelőt
2011. máj. 18. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy egymást.
2011. máj. 18. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy jó lyukba rakta?
2011. máj. 18. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:

nem vagy eléggé felizgulva, ellazulva, görcsös vagy és nem elég nedves. ezért fáj. hosszabb előjáték, síkosító.

hogy nem élvezed, azon majd akkor tudsz változtatni, ha megtanulod, mi esik jól neked és a barátodat is rávezeted arra, mi jó érzés. ez el fog tartani egy ideig, főleg ha mindketten tapasztalatlanok vagytok, de ne add fel :)

2011. máj. 18. 19:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sokat segítettetek!
2011. máj. 18. 19:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!