Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sokan egyből melegnek titulálják?
Vannak olyan emberek akik szeretik hogy ha a lány orális kielégítésnél a prosztatát is ingerlik
Ezek az emberek miért b*zik már egyből?
19 F
mondjuk azt sem értem hogy ha most tényleg egy lány csinálja akkor a srác meleg? h...hogy jön ez össze?
kiváncsi lennék hogy van e itt olyan lány aki már csinálta
Akkor se lennél meleg ha férfi csinálná. A homoszexualitás (homofília) egy szexuális preferencia-zavar. Azt jelenti, hogy téged egy nő nem tud felizgatni, csak egy férfi. Ha mindkettő fel tud akkor vagy bi.
Egyébként meg az egész egy hibás levezetés: a melegek popsiszexelnek, tehát aki popsiszexel az meleg. Persze kéne legalább egy 20-as IQ, hogy valaki belássa hogy ez nem így van...
én már csináltam régebben 1-2x a páromnak és nem lett tőle meleg hidd el:D de igazán neki nem volt jó, úgyh aztán nem is volt többször. Szóval összefoglalva nem hiszem h ezért lenne meleg valaki... ahoz az is kell hogy mondjuk elgondolkozzon de jó lenne ha az ujj helyett egy farok lenne ott vagy ha pasi csinálná. Szóval az én részemről mint lány nem tartottam gáznak h kíváncsiságból megnéztük milyen, persze azért nem tartozik a legkellemesebb emlékek közé :'DD
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!