Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sokan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sokan egyből melegnek titulálják?

Figyelt kérdés

Vannak olyan emberek akik szeretik hogy ha a lány orális kielégítésnél a prosztatát is ingerlik

Ezek az emberek miért b*zik már egyből?

19 F

2011. máj. 18. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Orális kielégítésnél hogyan lehet a prosztatát ingerelni?
2011. máj. 18. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert alacsony az intelligenciájuk és fingjuk sincs az emberi anatómiáról.
2011. máj. 18. 19:12
 3/10 A kérdező kommentje:

mondjuk azt sem értem hogy ha most tényleg egy lány csinálja akkor a srác meleg? h...hogy jön ez össze?

kiváncsi lennék hogy van e itt olyan lány aki már csinálta

2011. máj. 18. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

Akkor se lennél meleg ha férfi csinálná. A homoszexualitás (homofília) egy szexuális preferencia-zavar. Azt jelenti, hogy téged egy nő nem tud felizgatni, csak egy férfi. Ha mindkettő fel tud akkor vagy bi.

Egyébként meg az egész egy hibás levezetés: a melegek popsiszexelnek, tehát aki popsiszexel az meleg. Persze kéne legalább egy 20-as IQ, hogy valaki belássa hogy ez nem így van...

2011. máj. 18. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
lol ez ma már 100ik meleg kérdés -_-"
2011. máj. 18. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
De mégis, ha a nő szájában van a pénisz, akkor a prosztatához hogyan fér hozzá? Valaki világosítson már fel engem emberek! :D :D :D
2011. máj. 18. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:

én már csináltam régebben 1-2x a páromnak és nem lett tőle meleg hidd el:D de igazán neki nem volt jó, úgyh aztán nem is volt többször. Szóval összefoglalva nem hiszem h ezért lenne meleg valaki... ahoz az is kell hogy mondjuk elgondolkozzon de jó lenne ha az ujj helyett egy farok lenne ott vagy ha pasi csinálná. Szóval az én részemről mint lány nem tartottam gáznak h kíváncsiságból megnéztük milyen, persze azért nem tartozik a legkellemesebb emlékek közé :'DD

18/L

2011. máj. 18. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok csak ezt lehagytam:D utolsó előttinek üzenem hogy kicsit több fantázia kéne:D a csaj szájában a pénisz, pasi az ágyon fekszik a csaj ujja meg a pasi fenekében:d remélem így már elképzelhetőbb:P
2011. máj. 18. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát cumi közben bedugja az ujját... Amúgy baromi nagyot lehet így élvezni:))
2011. máj. 18. 19:33
 10/10 A kérdező kommentje:
nos köszönöm a válaszokat ... csak nem értettem hogy ez b*zi meg ez is meg ez fujj öreg te b*zi vagy ... meg a hasonlók
2011. máj. 18. 20:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!