Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, milyen módon keressek szeretőt? Munkahely, ismerősi kör?
(Nem azt kérdezem, akinek nincs szeretője! )
Mivel nem párkapcsolatról van szó, nem olyan egyszerű, hiszen diszkrét dologról van szó. Nem az érdekel, hogy örömlányokat hol találni!(F)
Ha lány lennél, akkor ez nem lenne probléma, de ha fiú vagy, elég nagy baráti körre van szükséged, hogy találj valakit.
Vagy adj fel hirdetést szexpartner keresőn.
Én nő vagyok, fél évig tartottam szeretőt. Nem volt kapcsolatom mellette, egyszerűen csak a szex miatt voltam vele. Egy szórakozóhelyen ismerkedtem vele össze Budapesten. De ez nagyon nehéz, végül azért kellett vele szakítanom, mert belémszeretett, megkérte a kezem.
Most van párkapcsolatom, viszont nőkkel is szeretek kipróbálni dolgokat, szexpartner keresőn találtam már magamnak néhány nagyon csinos nőt ehhez.
A szexpartner keresőkön szép, igényes nők is vannak(modellek stb.), ez a legjobb megoldás a kérdésedre...
Ha van párod (márpedig gondolom van, különben nem kellene diszkrét kapcsolat), akkor nem értem miért kellene szerető!!? Gáz amit csinálsz!
Haven 23/L
Az előző valaszadónak: Nem válaszol a kérdező, de nekem lenne egy tippem. Valószínű azért kell neki szerető, vagy akivel megcsalhatja a párját, hogy minél több élvezet jusson neki. Két legyet v. többet egycsapásra!Sajnos annyira sokan vannak, akik úgy gondolják ez jár nekik, (komoly kapcsolat mellett a nőőzés), mert egyszerűen nem tudnak lemondani róla, mert önzőek.Akiben van becsület, az le tud mondani, vagy feléri ésszel, h mi a helyes. Csak vannak akik csak a nadrágjukban hordják ezt a képességüket. A VILÁGON A LEGES LEGUNDORÍTÓBBNAK TALÁLOM,ha valaki huzamosabb időn keresztül, netán évekig, átvágja, hazudozik, becsapja azt,akit állítólag a világon mindennél és mindenkinél jobban szeret és tisztel. Ez az igazi kihasználás, megalázás,földbe tiporás. Egy TÁRSAT,aki csak boldog akar lenni, és azt hiszi,h az!!Aztán hopp, akiben a világon a legjobban bíztál meg az veri át a fejed, és közben kiröhög milyen naív hülye voltál,h elhitted a "szerelmed" hazugságait, NA EZ AZ, amit tiszta szívből kívánok a kérdezőnek, hogy csak egyszer életében tudná meg mekkora fájdalomat okoz a párjának azzal, amit tervez, csak azért, h ő kalandozhasson. Keresse a kalandokat de ne úgy h másnak meg a pofájába hazudik.Pfúú, na mind1
Engem nem csaltak meg soha, de ha megtörténne annak annyi!Biztos h kikészíteném!!!Sokan szenvednek egy darabig és lenyelik a békát, netán megbocsáltanak, de ez a legnagyobb hiba sz.tem!
Amúgy én vagyok a 16:13-as, te Marha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!