Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol, milyen módon keressek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, milyen módon keressek szeretőt? Munkahely, ismerősi kör?

Figyelt kérdés

(Nem azt kérdezem, akinek nincs szeretője! )

Mivel nem párkapcsolatról van szó, nem olyan egyszerű, hiszen diszkrét dologról van szó. Nem az érdekel, hogy örömlányokat hol találni!(F)

2009. márc. 13. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha lány lennél, akkor ez nem lenne probléma, de ha fiú vagy, elég nagy baráti körre van szükséged, hogy találj valakit.

Vagy adj fel hirdetést szexpartner keresőn.

2009. márc. 13. 16:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Hirdetés nem jöhet szóba. Tudom, ha nő lennék nem született volna meg ez a kérdés. :)
2009. márc. 13. 16:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem? Én is pont ilyesmin gondolkozok!Lány vagyok és már nagyon megcsalnám a barátomat!!
2009. márc. 13. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, fél évig tartottam szeretőt. Nem volt kapcsolatom mellette, egyszerűen csak a szex miatt voltam vele. Egy szórakozóhelyen ismerkedtem vele össze Budapesten. De ez nagyon nehéz, végül azért kellett vele szakítanom, mert belémszeretett, megkérte a kezem.

Most van párkapcsolatom, viszont nőkkel is szeretek kipróbálni dolgokat, szexpartner keresőn találtam már magamnak néhány nagyon csinos nőt ehhez.

A szexpartner keresőkön szép, igényes nők is vannak(modellek stb.), ez a legjobb megoldás a kérdésedre...

2009. márc. 13. 16:14
 5/10 A kérdező kommentje:
16:13-nak: És hány éves vagy? privát üzenet? :)
2009. márc. 13. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Válaszolnál egy dologra:csak kíváncsi lettem;,iért akarod megcsalni a párod?vagy nincs párod?csak kíváncsiságból..kiv vagyok a miértre..:-)
2009. márc. 13. 17:01
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

Ha van párod (márpedig gondolom van, különben nem kellene diszkrét kapcsolat), akkor nem értem miért kellene szerető!!? Gáz amit csinálsz!

Haven 23/L

2009. márc. 13. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
39%

Az előző valaszadónak: Nem válaszol a kérdező, de nekem lenne egy tippem. Valószínű azért kell neki szerető, vagy akivel megcsalhatja a párját, hogy minél több élvezet jusson neki. Két legyet v. többet egycsapásra!Sajnos annyira sokan vannak, akik úgy gondolják ez jár nekik, (komoly kapcsolat mellett a nőőzés), mert egyszerűen nem tudnak lemondani róla, mert önzőek.Akiben van becsület, az le tud mondani, vagy feléri ésszel, h mi a helyes. Csak vannak akik csak a nadrágjukban hordják ezt a képességüket. A VILÁGON A LEGES LEGUNDORÍTÓBBNAK TALÁLOM,ha valaki huzamosabb időn keresztül, netán évekig, átvágja, hazudozik, becsapja azt,akit állítólag a világon mindennél és mindenkinél jobban szeret és tisztel. Ez az igazi kihasználás, megalázás,földbe tiporás. Egy TÁRSAT,aki csak boldog akar lenni, és azt hiszi,h az!!Aztán hopp, akiben a világon a legjobban bíztál meg az veri át a fejed, és közben kiröhög milyen naív hülye voltál,h elhitted a "szerelmed" hazugságait, NA EZ AZ, amit tiszta szívből kívánok a kérdezőnek, hogy csak egyszer életében tudná meg mekkora fájdalomat okoz a párjának azzal, amit tervez, csak azért, h ő kalandozhasson. Keresse a kalandokat de ne úgy h másnak meg a pofájába hazudik.Pfúú, na mind1

Engem nem csaltak meg soha, de ha megtörténne annak annyi!Biztos h kikészíteném!!!Sokan szenvednek egy darabig és lenyelik a békát, netán megbocsáltanak, de ez a legnagyobb hiba sz.tem!

Amúgy én vagyok a 16:13-as, te Marha!

2009. márc. 14. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem íróval,de én hiszek abban is hogy a megcsalás egy másik oka is lehet az ember változatosságot igénylő természete,,,ha az ember ezt megbeszéli a párjával;rendben van,de ha nem és becsapja ,az tényleg nagyon mocskos dolog.De a szabadságától megfosztani valakit megint mocskos dolog,ezért én a nyílt kapcsolatban hiszek,ahol ugyanazok a jogviszonyok vonatkoznak mindkét félre.:-)
2009. márc. 14. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is keresek,mert nagyon hiányzik a szex nagyon nagyon.Egy 21 éves férfi vagyok.
2009. márc. 24. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!