Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell csuklóból leb*zizni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell csuklóból leb*zizni azokat a férfiakat, akik nem a gatyájukban hordják az eszüket?

Figyelt kérdés

Itt elsősorban azokra a mentalitású hímekre gondolok, akik a saját nemük egyes tagjait lenézik, amiért az nem dug meg minden szembejövő és rá szépen mosolygó lányt, a szexuális kielégülést nem egyfajta mindennapos igényként éli meg, nem ösztönként, hanem a boldogsága egyik forrásaként, és főleg, nem forog a létének egésze a szexualitás körül, hanem más is van az életében.

Szóval, mire ez a nagy lenézés, mitől érzitek magatokat annyira felsőbbrendűnek, csak, mert a ti 10-ből 10 nőt megdugtok?

Vagy ma már ennyire át van mosva az emberek agya, hogy semmi más nem számít, csak az élvezetek mértéktelen és főleg öntudaatlan habzsolása?

Hol marad mondjuk a szerelem, a hűség, a társas kapcsolat?

Hogyan lesz majd a mai felnövekvő nemzedék "férfi" tagjaiból hűséges családapa?

2011. máj. 18. 18:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A kérdésed teljesen jogos! Én össze tenném a két kezem, ha 10 srácból csak 1 akarna megfektetni!

21 L

2011. máj. 18. 18:42
 2/16 Bretso ***** válasza:
100%
Sosem b*ziztak még le ezért, és én sem másokat. Sőt a hozzám hasonló, nem a nadrágban hordom az eszemet típusú ismerőseimmel sem fordult még elő. Valami más lesz nálad a gond úgy érzem.
2011. máj. 18. 18:47
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
B*zi
2011. máj. 18. 18:53
 4/16 anonim ***** válasza:

A kérdés háttere mögött több van mint gondolnánk.Valszeg ezek a 10/10esek úgymond bejönnek a csajoknak és ezt tudják is magukról.Akik nem 10/10es hanem jóval szerényebb mutatókkal bírnak azok tudják hogy jó eséllyel lekoptatják őket azért nem játszák a szoknyavadászt.Jó hát most ezt nehezen lehet ellenőrizni hogy mi lenne ha .....

Vagy mégis.Nem mondok neveket hisz voltaképpen rengeteg példa van erre.Ilyenek a hirtelen celebbé vált fiúk.Amikor egyszerű hétköznapi senkik voltak akkor még az amolyan futottak még csajszijuknak is örültek,aztán miután tvben feszítő muksók lettek egymás után falják a plasztikagyanús nőciket.....Hát igen amint felviszi Isten valakinek a dolgát,az igények azonmód növekednek

2011. máj. 18. 18:59
 5/16 anonim ***** válasza:

18:47

OFF!!!

Te b*zivagy!!!

2011. máj. 18. 18:59
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is más lesz itt a gond, mint ami konkrétan a kérdés. Ugyanis nem igazán szoktak leb.zizni hűséges családapákat, vagy olyanokat, akik éppen ebbe a szerepbe készülnek belépni.
2011. máj. 18. 19:17
 7/16 A kérdező kommentje:

Jó, a kérdés megfogalmazása csak az érzékeltetés miatt van. Mellesleg, ettől függetlenül a dolog megtörtént.

Amúgy tényleg, manapság nem látok semmi mást, mint, hogy aki nem dug egy közösségben, mint a nyulak, azt valamiféle töketlen fajankónak nézik az önmagukat kivétel nélkül alfahímnek tekintő hím egyedek.

2011. máj. 18. 19:20
 8/16 anonim ***** válasza:
És ez miért baj? Könnyebbé teszi az idióták felismerését (: Mert ez a sok túlzottan szexcentrikus lény bizony idióta...
2011. máj. 18. 19:29
 9/16 A kérdező kommentje:

ma 19:29

Egy ideig én is így gondoltam, mint te, de most már úgy érzem, hogy csak elvétve találkozok ettől eltérő emberekkel.

Tudod, mint amikor mész kocsival az autópályán, jön veled szemben mindenki más 130-cal, te kerülgeted őket. És közben persze a napnál is világosabban érzed azt, hogy te mész a megfelelő irányba, nem pedig ők.

2011. máj. 18. 19:31
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát, valami hasonlót érezhetnek az egyes vallások hittérítői is :DD

De viccet félretéve, kb ugyanezt érzem, és abban bízok, hogy az idő engem igazol majd. De tulajdonképpen nem is muszáj igazolnia, nem függ az én boldogságom az övéktől, hisz ha jó úton járok, boldog leszek(vagyok?).

De tényleg van az emberekben valami iszonyatos irdlatan ostobaság, amit kifejezni is nehéz, és nem értem miért, és azt sem, hogy miért nem javítanak rajta, ha szólunk nekik erről, sőt ők is észreveszik... aztán folytatják. Hihetetlen. Egyedül nagyon nehéz megváltoztatni a világot, vagy csoportban kell, vagy csak a környezetedet alakíthatod, én az utóbbit csinálom, és mondhatni egész sikeresen. Ugyan nem életbajnokok az ismerőseim, de ilyen legendás hajmeresztő mutatványokat nem szoktak csinálni, mint amiket pl. itt is olvasgatok. Ők olyanok, hogy egy sincs köztük, aki például kicikizne bárkit is a szüzessége, alakja, elálló füle miatt. Ez a net előtt ismeretlen volt nekem is. Itt meg azt látom, hogy általános. És csak csóválom a fejem...

2011. máj. 18. 19:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!