Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van még itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt olyan lány, aki képtelen maszturbálással elérni az orgazmnust?

Figyelt kérdés
ahogy érzem, hogy jön az az érzés, az olyanyira intenzív, h muszáj abbahagynom. ha van esetleg ilyen, csak arra lennék kíváncsi, h a párotok ki tud elégíteni? nem voltam még fiúval, és félek h akkor is ez lesz. :(
2011. máj. 18. 18:29
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*orgazmus. bocsánat.
2011. máj. 18. 18:30
 2/15 Kingaa1 ***** válasza:
en sosem tudom onmagam feljuttatni a csucsra... es ezert nem is csinalom mar evek ota... De a parom o kepes akar 10peerc alatt is:)
2011. máj. 18. 18:31
 3/15 A kérdező kommentje:
köszi, ez azért megnyugtató. :D
2011. máj. 18. 18:34
 4/15 anonim ***** válasza:

Na, ez érdekes, nekem ugyanis hasonló érzéssel járt életem első orgazmusa. :) Bár az szex közben történt, de ugyanezt éreztem, hogy valami jó, de annyira intenzív volt, hogy nem tudtam folytatni, ám folytatta helyettem más. Remegtem utána vagy tíz percig. :) Aztán azóta megpróbáltam masztizva is, és már így is sikerül, egyedül.

Szóval nyugi, lesz ez még így se. :)

2011. máj. 18. 18:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem sikerült, pedig évekeig próbálkoztam. Partnerrel is csak G-pont orgazmusom van néha, csiklói soha nem volt.
2011. máj. 18. 22:11
 6/15 A kérdező kommentje:
de te is érezted az intenzív érzést aminél nem tudsz tovább menni vagy azt se?
2011. máj. 18. 22:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem, egyszerűen nem volt jó.
2011. máj. 19. 07:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Én sem voltam még fiúval, és nekem sem sikerül. Remélem, úgy majd igen.
2011. máj. 19. 15:46
 9/15 anonim válasza:
Nekem általában sikerül, próbálj változtatni a technikádon. :)
2011. máj. 20. 18:24
 10/15 anonim ***** válasza:
elektromos fogkefével(ráteszed a csiklódra bekapcsolt állapotban)kb 4 perc és orgazmus:D
2011. máj. 20. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!