Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden túlsúlyos csajnak lóg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden túlsúlyos csajnak lóg a melle?

Figyelt kérdés
Eddig vékony barátnőim voltak. Becsúszott egy husisabb. Eddig azt hittem ilyen típusok jönnek be, de úgy lóg a melle mint egy tescos szatyor. Tapasztalat ilyen téren?
2011. máj. 18. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. máj. 18. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Hát nekem csak sparos szatyrú csajok jönnek be.
2011. máj. 18. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Pffff, akkor szakíts azzal a "tescos szatyorral"

Elég buta és böszme kérdés volt, alapból azt írod, hogy husisabb az még nem kövért/túlsúlyost takar.

Szerintem sértegetés helyett nézz magadba, mert gondolom neked sincs gondolom kifogástalan testalkatod!

az ilyen pasik megérdemelnék, hogy jó pofára ejtsék őket! Szánalmas!

2011. máj. 18. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt.
2011. máj. 18. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi neked a túlsúlyos? Egy 170 körüli, 60-70 kg közöttinek nem valószínű, hogy lóg, ha genetikailag nem olyan típus de egy 90 kg-snak már lehet, főleg ha mellre hízik, mert annak a cicinek azért már van súlya. Igazából alkati kérdés. Vannak vékony lányok is, akiknek lóg a mellük, vannak teltebbek, akiknek nem.
2011. máj. 18. 17:56
 6/10 A kérdező kommentje:

Már szakítottam vele.

17:52-nek üzenem:

Persze, nekem sincs tökéletes alakom. Akinek nem tetszem az tovább áll. Én is ezt csinálom. Nem akartam a nőket bántani csak egy egyszerű közvélemény kutatásra voltam kíváncsi.

2011. máj. 18. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:57

Ezt jól benézted, mert nem vagyok dagadt gec*i ahogy te fogalmaztál, nem mondanám magam különösen vékonynak sem, mivel 7 éve rendszeresen úszom és futok, de ez itt teljesen lényegtelen, csak egyszerűen nem birom elviselni, ha valaki így nyílvánul meg...

De tudod kultúráltan is lehet ám véleményt írni, hidd el ezzel csak magadat minősíted!

2011. máj. 18. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 25kg-ot fogytam, most vékony vagyok, de a fiatalkori fogyástól megereszkedtek a melleim. Mi ebből a tanulság:

1. Súly és mellógás nem feltételezi egymást

2. Elég fusztráló ez nekem is, rossz érzés levetkőzni valaki előtt először, ha ilyen hibád van. Szóval kedves tőled ez a megértés, és hogy ez nálad szakítóok (akkor csak használatra kellett a csaj)

3. Egy nőnek szülés után tuti megereszkednek a mellei. A feleségedet is elhagyod majd ezért?

2011. máj. 18. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
4%
A dagiknak nem is nagy a mellük. Csak optikai csalódás. A mellkasuk nagy, azon van egy kis mell, ami lóg. De miután kinyomja a tüdejük nagynak látszik.
2011. máj. 18. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó is nagy hülyeséget ír.

(A kérdezőt inkább nem minősítem...)

Egyébként nem testalkattól, hanem melltől függ.

Nekem 85C melleim voltak régebben (nem álltak úgy persze, mint akinek A, vagy B van, de átlagosak voltak.)

Szülés után viszont megereszkedtek, most 80C-s. Ja, és vékonyabb vagyok, mint terhesség előtt voltam.

Ennyit erről.

2011. jún. 14. 10:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!