Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretkezés közben/után előfordul veletek, hogy önkéntelenül sírva fakadtok?
Figyelt kérdés
A barátnőm mostanában spontán sírja el magát ha jókat szeretkezünk, mire véljem?2011. máj. 18. 17:38
1/19 anonim válasza:
gyors hangulatváltozás. biztos terhes!!! pfhúúú
amúgy nem tudom. régebben volt itt ilyen kérdés, h egy csaj maszturbálás után mindig elsírja magát és nem tudja h miért...
2/19 anonim válasza:
Ez a nagy, átütő élmény hatására lehetséges. Nem is ritka. Nem baj.
3/19 anonim válasza:
kérdezd meg talán őt :) egyébként normális jelenség :) pont azért mert jó volt... én mensi előtt szoktam elpityeredni, mert ugye akkor érzékenyebb vagyok
4/19 anonim válasza:
"Érzelem kitörés"....nagyon jó volt neki is és így "jön ki rajta"
5/19 A kérdező kommentje:
Tehát érzelmi úton? Mondjuk annyira jó volt a szex? vagy ennyire szerelmes belém?
2011. máj. 18. 17:41
6/19 anonim válasza:
Olyan szánalmas volt a fiú próbálkozása, hogy elbőgte magát utána.
7/19 anonim válasza:
nagyon erős orgazmusnál nálam is előfordul,pedig nem vagyok már tini...
8/19 anonim válasza:
előfordult nálam is. mikor már nem igazán szerettem a párom akkor valahogy így kitört belőlem szex után, hogy mégis most mi lesz, szakítsak vagy ne... ilyesmi érzések voltak bennem. 22l
9/19 anonim válasza:
téged most ez zavar? Cikinek találod?
10/19 anonim válasza:
velem is előfordult már nem kell hozzá elméleteket gyártani miszerint terhes lehet vagy ilyesmi, olyankor kicsit érzelgősebbek vagyunk ennyi az egész
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!