Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barna "lógos" punci is lehet szép? :S
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 17:31
21/27 anonim válasza:
Sztem emiatt ne rágd a körmöd :D...
22/27 anonim válasza:
Olyan mint a könyv, lehet lapozni! :) A páromnak is olyan van és imádom megszívogatni a lapocskáit! Ő is nagyon szereti! :) Ahol a kisajkak látszanak, az nyitott punci, ahol a kisajkak nem látszanak, az a zárt punci!
23/27 anonim válasza:
miféle baromság ez .. a punci nem festmény vagy egy tütü szoknya hogy szép nem szép .. a punci izgató a pasinak és ennyi . ha a csajszi ok-s és nem egy halovány teljesítményű 40 éves 600 -as fiat toppolino (olyan elterülős békafajta ) akkor a cucc alatta egyszerűen beindító bármilyen is az ..
akkor van gáz , ha a cucc belül egy teniszpálya , akkor kívülről akármilyen csicsa is a punci - szart sem fog érni ..
24/27 anonim válasza:
Szia,kedves kérdező,írj privit,nekem kifejezetten tetszik és teljes mértékben elfogadott dolognak tartom a "lógós" puncit,és nem baj ha nagyon olyan,nekem ez tetszik,és sztem ez miatt ne szégyenkezz,üdv
25/27 anonim válasza:
Persze, hogy lehet szép, sőt, szexi, izgi, csábító, hogy "több anyag" van benne, mint egy bankkártya leolvasó csíkban.
30 F
26/27 anonim válasza:
muti képet:) kaphatsz teis rolam:P ( ha 18 fleetti csaj avgy persze : )
27/27 anonim válasza:
Kérdező, én 21 éves fiú vagyok és minél inkább kilóg, minél inkább macskanyelvszerű, és minél pigmentáltabb annál jobban felizgulok tőle. Szerintem ez teljesen pasifüggő, és hidd el, legalább ugyanannyian vannak azok is akik imádják, mint akik utálják. Én személy szerint megvesznék és teljesen eldobnám az agyam érte! :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!