Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan azt, hogy az anális örömök a melegek kiváltsága?

Figyelt kérdés
Én például kipróbálnám, hogy milyen ha a barátnőm egy felcsatolhatóval megdugna. Ettől még nem leszek homokos, hisz férfival nem tudnám elképzelni ugyanezt, és egyáltalán nem vonzódok férfiakhoz.
2011. máj. 18. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát egészségedre. Mindenki azt gondol amit akar. Téged ne zavarjon, te csináld, ahogy neked jól esik.
2011. máj. 18. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:

mert a társadalom szűklátókörű. igazából a végbél az inkább szar kiszarására van, és nem a dugásra.

de ettől függetlenül minden pasik a prosztatájánál lehet ingerelni, ami ugye az ánuszon át vezet.

a nőknek is van csak kisebb.

2011. máj. 18. 17:17
 3/4 anonim válasza:
Én azt nem értem - bocs, hogy offolok -, hogy a legtöbb férfi a melegeket azért ítéli el, meg csúfolják őket, hogy "fartúrók", mert hogy milyen már valakit s.eggbetenni, de közben ugyanúgy kattannak az análra. :'D ez most csak sima általánosítás volt, nem utaltam senkire. Csak eszembe jutott. Szerintem semmi semmi baj nincs az egésszel.
2011. máj. 18. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert a társadalom átlagos intelligenciaszintje alacsony.

Az tévhit, miszerint a melegek "fartúrók." Én is meleg vagyok, és tapasztalatom szerint nagyon sok meleg férfi nem szereti egyáltalán az anális szexet, csak az orálisat.

Az anus heteroszexuális viszonyban tabunak számít (lásd Freud pszichoszexuális fejlődéselméletét), és ezért gondolják sokan, hogy az anális örömök csak a melegek kiváltsága.

Nem így van, attól még nem meleg valaki, hogy szereti a szexnek ezt a formáját, hiszen ahogy a kérdező is mondja, csak nővel, mert nem vonzzák a férfiak.

Mutatis mutandis: én is imádom, ha lecummantanak, de nem nővel, kizárólag csak ha férfi csinálja, mivel meleg vagyok, és a szex nagy része az agyban dől el.

2011. máj. 19. 11:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!