Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Egyszerüen totál felizgulok arra ha azt kell mondanom valakinek hogy tanárur a suliban... mármint nem a vén tanárokra izgulok fel, csak elképzelek egy pasit akivel együtt vagyok és annyira izgató belegodnolni hogy : Tanárúúúr, büntessen, rosszkislány voltam, irjon be egy egyest"".. :$$$$ nem tudom ez mennyire gáz de engem nagyon beindit :$$$ szerintetek gáz?2011. máj. 18. 16:58
1/11 anonim válasza:
Nem gáz, ha a hétköznapi viselkedéseden nem veszik észre. Magánügy. Egészségedre!
2/11 A kérdező kommentje:
és miböl vehetnék észre?
2011. máj. 18. 17:00
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, de ha akarsz egy kiadósat szexelni írj:)
4/11 anonim válasza:
anatómiát tanítok, fiatal tanár vagyok, írj nekem is!!
nem gáz, mert ha nem mondod, nem látszik
5/11 A kérdező kommentje:
köszi de a tanárokra bukom :)
2011. máj. 18. 17:13
6/11 A kérdező kommentje:
oké tanárur :D:D
2011. máj. 18. 17:14
9/11 anonim válasza:
Nekem is vannak fiatal tanáraim, de még egyszer nem jutottak eszembe ilyesmi dolgok! Lehet, hogy azért mert az összes tanárt szívből utállom! "...írjon be egyest" nálunk ezt kérni sem kell magától is beírja! :S :D
10/11 A kérdező kommentje:
juuj XD köszi amugy a válaszokat :)akk valszeg nem olyan gáz
2011. máj. 18. 17:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!