Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz a mondás: A jó pasik fele bunkó a másik fele meleg?
Te jó ég! Hogy mertek ilyen bután általánosítani. A férfi is ember, és egy ember sem egyforma..Ez egy tapasztalatlanságra utaló közhelyes szarság. Ezek szerint nincs is normális férfi, ugye? Mert csak mi nők vagyunk ilyen okosak és tökéletesek...Ezt a bunkóságot..
20/L
Kedves kérdező ez a kérdés vissza fele is működhetne!
Fel tehetném én is így a kérdést hogy:
A jó nők és a szép nők bunkók és fennt hordják az orrukat és általában pénzre hajtanak!?Szoval nem kellene ez a duma mert ha ez a mondás igaz,ekkor rátok nőkre,sőt rátok talán még jobban!
A válasz megírásának időpontja: 05-18 18:14
NEm hiszitek el de egyetlen lány irt privát üzenetet, VAnnak még csodák. Szóval el kezdtünk beszélgetni, és kiderült hogy egy nagyon inteligens, meseszép és kedves lány, és ami a lényeg hogy alig 35 km lakik tőlem, És tegyük hozzá hogy Romániában lakom, erre kicsi az esély hogy igy megismerkedj valakivel szerintem. Ugyhogy kijelentem gyakorikérdések.hu forever
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!