Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova fordulhat, illetve mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova fordulhat, illetve mit tehet egy nő, ha soha nem jut el az orgazmusig, nem élvezi a szexet, és nem tud szexuális izgalomba jönni?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élek egy ideje,nagyon szeretem barátomat,de mindig csak eljátszom,hogy élvezem a szexet,illetve eljutok az orgazmusig,nem akarom,hogy azt higgye ő csinál vmit rosszul.A szervezetem persze reagál az ingerlésre,pl.benedvesedek(bár mostanában száraz is vagyok),stb,de a szexuális ingerlés bennem nem pozitív,hanem negatív érzéseket kelt,máshogy nem bírom megfogalmazni..Ezért sokszor le is állítom,azt hazudva,hogy elég volt ennyi előjáték,de igazából nekem ez inkább negatív,azért..Orgazmus?Azt még életemben nem sikerült elérnem,pedig barátom elég időt szán rám,figyelmes,stb..Valami nagy baj lehet velem:(
2011. máj. 18. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Önkielégítéssel sincs orgazmusod? nem is volt soha?
2011. máj. 18. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Maszturbálni szoktál? És nőgyógyásznak elmondtad már a problémádat?
2011. máj. 18. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
nem akarlak megijeszteni de több mint valoszinü hogy frigid vagy, ami annyit jelent h nem tudsz nemi izgalomba jönni... de persze ezt nem kell kézpénznek venni, azis lehet hogy nem tudsz feloldodni, akármennyire rég vagytok együtt... vannak olyan lányok akiknek nehezebb ez, és sokkal több figyelem és koncentrácio kell az orgazmushoz. csináljátok sötétben, ha ez megnyugtat tegyél be egy romantikus zenét közben, erősen gondolj a szerelmedre!!! kapcsoljon ki az agyad, csak öt probáld meg látni. pl énsem jutottam még el az ujjazástol és a szextöl az orgazmusig, de felizgulni fel tudok, és a "dörzsölésre meg a nyalásra" el tudok menni... nah mind1 probáld meg amit irtam és ha igysem megy akkor go orvos.. de elötte megér egy probát .. :) remélem mielöbb megoldodik a probléma, de azt viszont semmiképp sem ajánlom h titkolozz a barátod elött, mindent meg kell tudnotok beszélni, ne szégyelld ezt, ez nem az ő hibája és ha szeret akkor meg fogja érteni és nem fog megsértödni.. aztán majd együtt megoldjátok:) ime ez egy proba a kapcsolatotokban és minden problémát meg lehet oldani együtt :) remélem tudtam segiteni
2011. máj. 18. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:

elfelejtettem irni hogy ezért magadat sem hibáztathatod :)

17/L

2011. máj. 18. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Gazdasági Versenyhivatalhoz
2011. máj. 18. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

A lényeg, hogy először neked kell megismerned a tested, mert ha te nem ismered a pasidtól sem várhatod, hogy csodát tegyen.

Sajnos nekünk nőknek tanulni kell azt hogy hogyan érhetjük el az orgazmust.

Én azt javaslom, hogy fedezd fel a tested... mi tetszik és mi nem... és ami tetszik arra vezesd rá a párod.

Ha magadat ki tudod elégíteni tutira nem testi problémád van. Csak ne idegeskedj és ne görcsölj rá az orgazmusra mert akkor tutira nem fog menni. 24/L

2011. máj. 18. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szedsz fogamzásgátlót az is lehet az oka, akkor váltani kell, menj el a nődokihoz! Esetleg a maszturbálás segíthet hogy rájöjj mi a baj mitől lehetne jobb, viszont ha kiderül akkor oszd meg a pároddal hogy ő tudja mit tegyen ahhoz hogy jobb legyen neked. Az nem jó hogy ha nem tudja hogy nem élvezed annyira, mert akkor ez ronthat a kapcsolatotokon részedről :(
2011. máj. 18. 14:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!