Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fáj a derekam szex után....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a derekam szex után. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Megerőltetted. Ez olyan lumbágó szerű?
2011. máj. 18. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy vagy lány?:D új vagyok így nem tudom látom e valahol... és van-e konkrét póz amiben gyakran csináljátok?
2011. máj. 18. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen pózban csináljátok? Nekem gerincferdülésem van. Elég csúnya, folyton fáj, így nekem a misszionáriust leszámítva minden általunk kedvelt pózban megfájdul a derekam. De a lényeg, hogy feküdj. Így az ágy támasztja a derekadat, és nem "rázkódik" annyira a lökéseknél.
2011. máj. 18. 13:19
 4/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok és általában misszionárius pózban fáj, tompa. A barátom mondta, hogy lehet, hogy az ágy miatt, de a saját ágyamban is.
2011. máj. 18. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem a szextől lehet
2011. máj. 18. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor is szerintem a "megerőltetés" hogy mondjam, ha csak ott fáj, mondhatnám rossz a tartásod. Bár lehet egy csontkovács örökre megszüntetné a fájdalmat, lehet csak nincs valami rendben a derekadnál... semmi komolyra ne gondolj, úgy mentem csontkovácshoz hogy nem fájt ált semmim, aztán felsorolt millió dolgot mi bajom....30p és tök laza voltam és nem fájt.
2011. máj. 19. 10:35
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor elnézek majd én is egy csontkovácshoz!
2011. máj. 19. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!