Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefekeüdnél valakivel ha,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekeüdnél valakivel ha, tudod hogy csak "arra" kellesz neki? Lennél valakinek a szeretője? Ha, nagyon szerelmes vagy belé

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagyok belé, akkor semmi képpen... Pont akkor a legkevésbé. Csak rosszabb lesz...
2011. máj. 18. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem .Ez gusztustalan.Már bocs :D
2011. máj. 18. 10:30
 3/11 anonim válasza:
Szerintem fiúk 90%-a igen, lányok 90%-a nem.
2011. máj. 18. 10:36
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Le. Nem tudom, nekem sosem volt fontos hogy szeressenek, sőt, konkrétan zavar is, szóval lehet hülyén hangzik, de talán még örülnék is egy ilyen helyzetnek. (Persze valami alapvető tiszteletet azért elvárok.. de szeretetet nem.)
2011. máj. 18. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ja és lány vagyok. /előző
2011. máj. 18. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom,mert én voltam egy fiúval akiről tudtam h. nem szerelmes már belém,de szexelni sem akart, csak elvolt így.
2011. máj. 18. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Nekem volt ilyen, hogy nagyon szerelmes voltam a fiúba, tudtam, hogy ő nem és lefeküdtem vele...nem is érdekelt abban a helyzetben,hogy mit érez,csak boldog voltam,hogy ott van mellettem. Utólag persze rájöttem,hogy ezt nem annyira kellett volna...
2011. máj. 18. 11:21
 8/11 Nus válasza:
66%
én 2 évig játszottam a szeretőt azért mert állati szerelmes voltam.első pár hónapban összejöttünk majd kidobott a volt csajáért,de jóban maradtunk mert én nagyon szerelmes voltam ő meg igényelte hogy ha máshogy nem is az ágyban mellette legyek.én meg naív voltam és hittem benne hogy rájön majd hogy szeret.rá is jött végül de én addigra belezúgtam a mostani páromba és a 2.év végén elhajtottam.
2011. máj. 18. 11:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem.Mindenképp te fogsz rosszul kijönni a végén a dologból,és a női tartásod is elveszíted a szemébe.A férfiak ritkán lesznek szerelmesek azokba,akik könnyen kaphatóak,hacsak nem mutatsz vmit ami annyira különlegessé tesz.
2011. máj. 18. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Én egy évig voltam szerető... Nagyon szerelmes voltam és most is az vagyok a páromba és ő is nagyon szeret engem...

Nálunk a gyerekek miatt volt időhúzás és most boldogan élünk együtt a párommal és a két gyermekével.

Így hg a szeretője voltam viszont sokkal jobban ragaszkodunk egymáshoz mint egy átlagos pár mert nagyon sok mindenen kellett keresztül mennünk és már tudjuk milyen rettenetes érzés a másik nélkül. 24/L

2011. máj. 18. 14:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!