Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nos egy kicsit szokatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos egy kicsit szokatlan kérdés ez, de nagyon érdekelne egy normális szeretkezésben ahol mind a két fél élvezi az aktust, megdig tart kb?

Figyelt kérdés
Vagy inkáb melyik fél bírja továb??
2011. máj. 18. 09:58
 1/6 Smartguy86 ***** válasza:

Addig tart, amíg jól esik a párnak. Ha versenyt csinálnak belőle, meg mérik, hogy mi meddig, meg csak a teljesítmény a fontos, akkor megette a fene, az már nem szeretkezés, csak megbaszatás - valamelyik félnek.

Ne foglalkozzatok ilyesmivel, inkább védekezzetek és szeretkezzetek normálisan, élvezetből. Tart, ameddig tart...

2011. máj. 18. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és mi orálisan kezdjük, persze ott van h. elélvezek 1-2-szer és utána "dug" meg a párom, én is csinálom neki orálisan de nem annyit h. elélvezzen.Egy szeretkezés nálunk átlagosan 20-30 perc mindennel együtt,de maga a szex az csak 5-10 perc.Van h. én többször vagy egyszer elélvezek és utána apárom, vagy egyszerre,mert én van h. akkor megyek el amikor épp kihúzza(megszakításosan szeretkezünk)
2011. máj. 18. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs általános szabály. Ez mindenkinél más. Általában a nők tovább bírják, ők nehezebben jutnak a csúcsra /persze sok kivétel van/, de nekik többnyire nem kell "pihenőidő", hogy folytatni tudják. Persze mindig vannak kivételek.
2011. máj. 18. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindennel együtt általában egy menet 1 óra, ebből kb fél óra a reszelés. Általában annyiszor csináljuk, amíg mindketten ki nem dőlünk.
2011. máj. 18. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
változó,5-60percig.
2011. máj. 18. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:

egyszer olvastam erről amiben ez állt : az előjátékot leszámítva az átlagos szeretkezési idő 3-7 percig tart.

Ez persze egyénenként változik ,mert nem vagyunk egyformák.

Az utójáték ebben nincs benne...

2013. ápr. 15. 18:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!