Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típus jön be jobban: a vadmacska vagy a szende szűz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 06:28
11/18 Claire13 válasza:
Miért van az fiúk, hogy a lányoknak mindig a szende szüzet(megkaphatatlant)kell kifelé mutatniuk míg ti kedvetekre flörtölök azzal a lánnyal akivel csak akartok. Hála az istennek az én jellemem nem engedi, hogy másnak mutassam magam, mint a ki valójában vagyok. A kapcsolatomban fontos a bizalom. Én a barátom mellett kedvemre flörtölhetek és ő is azzal flörtöl akivel akar, de nem érzek késztetést, hogy megcsaljam csak a vadászat a véremben van. Ha látok egy jó pasit és flörtölök vele utána megbeszélem a barátommal, így ő is tanul újat és a kapcsolatunkban nincsenek titkok és ez fordítva is működik. Nekem elég nagy szám van és imádok barátkozni, mert szinte állandóan beszélek. Úgyhogy nekem nem engedi a jellem sem, hogy a szende szüzet játsszam. Az ágyban agy vadmacska vagyok és kifele is hasonlót mutatok, az igazi énemet... nekem nem kell a megjátszás és az sem kell, hogy valaki megmondja, hogy mit csináljak,mit vegyek fel, mit mutassak kifelé, hogyan viselkedjek... Azért részben hallgatok másokra, de sajnos van egy domina, vezetői hajlamom 18/L
13/18 Claire13 válasza:
Nem valószínű már kicsim korom óta akaratos vagyok és nem nagyon tud senki a képére formálni
14/18 anonim válasza:
De... Tuti biztos, hogy kinövöd... Olyan büszke vagy arra hogy akaratos vagy pedig ez nem erény...
Viszont, ha valaki vissza tud venni magából mert a helyzet megkívánja, akár a párja miatt azt hívják tiszteletnek... na ez viszont már egy erény...
És enélkül a párod és te addig fogtok flörtölgetni amég szétmentek... most még csak 18 vagy nem is gond neked ez még... majd később meglátod...
15/18 anonim válasza:
Milyen kis fiatalka vagy te... :)
Majd rá fogsz jönni, hogy egy ügyes nő úgy vezeti a férfit orránál fogva, hogy a manus végig meg van győződve arról, hogy ő maga akarja azt csinálni amit tesz. Pedig nem.
A legdörzsöltem öreg rókáknak pedig már ez is feltűnik, de rá szokták a nőkre hagyni, hogy hadd' legyenek boldogok.
16/18 Claire13 válasza:
Nem vezetek senkit az orránál fogva csak van egy természetem és szeretem is. A kapcsolatunkban meg van a kölcsönös tisztelet, egyikünk se érzi szükségét, hogy megcsalja a másikat, csak éppen nem ragadunk le az üres hétköznapokban. Eljárunk szórakozni, bulizunk, ismerkedünk, a barátainkkal vagyunk.
17/18 anonim válasza:
Peeeersze. Nem is most, hanem majd tíz év múlva megérted. Legalábbis, hogyha ügyes vagy.
18/18 anonim válasza:
Egyik sem vagyok, valahol a kettő között, olyan átlagos.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!