Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Növelhetem-e az időt amit az ágyban bírok?
ÉN is ilyen problémákkal küszködtem! :D De garantálhatom hogy biztos gyorsan elfogsz élvezni mert annál jobb érzés aligha van mintamikor a barátnődbe hatolsz :P kb 3-4hónapig voltak ilyen problémáim:D és még most is sokszor majdnem elélvezek idő elött, de olyankor kicsit megállunk, vagy pózt váltunk. Az is igaz hogy a gumi kicsit ,,érzéstelenit,, de szerintem ez nálad nem lesz gond :D ugyhogy ne aggodj emiatt :D sok sikert :P élvezd:D jah és ha véletlen elélvezel hamarabb akkor se mondjad hogy bocsi meg ilyenek hanem lépj a tettek mezejére és elégitsd ki nyelvvel vagy csiklósan ujjal :D remélem tudtam segiteni.
tizennyolc/F
Ha első lesz, még az is lehet, hogy beparáztatod magad, és nem is fogsz elsülni. Ez is gyakorta előfordul, DE ETTŐL SEM KELL MEGIJEDNI!!!!
Itt is csak tudni kell, kezelni a helyzetet, és azt tenni, amit előttem már sokan leírtak: kézre, nyelvre váltani.
Az, hogy magadnak hamar elsülsz, természetes, elvégre magadnak nagyon nyomod, a csaj viszont, hidd el, egy kicsit bénázni fog, nem úgy csinálja, ahogy te szoktad.
De ha gondolod, lehet venni ún. "késleltető" krémet a boltokban, bár én nem nagyon szeretem idegen anyagokkal kenegetni odalent.
Használhatsz természetes vágyfokozókat is, vagy tényleg, nemes egyszerűséggel: verd ki előtte magadnak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!