Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így még okés, ha ennyi ideig nem bezéltünk?
Figyelt kérdés
Szombaton beszéltünk utoljára facebook-chaten,és azóta nem jött fel..megszűnt az érdeklődés vagy ez még belefér?2011. máj. 17. 22:03
1/11 anonim válasza:
A barátodról van szó? Mert akkor nekem ez így elég fura. Mi régen is minden nap beszéltünk a barátommal legalább msnen, vagy ingyenes vezetékes telefonon, de mióta ingyen hívjuk egymást mobilon, azóta Vele kelek, Vele fekszem, és még ezeken kívül legalább napi egy órát telefonálunk... (3,5 éve vagyunk együtt)
20/L
2/11 A kérdező kommentje:
nem,ismerkedünk:)
2011. máj. 17. 22:06
3/11 anonim válasza:
Csak ha van jó magyarázata, hogy miért nem tudot felmenni.
4/11 A kérdező kommentje:
valaki más? és meddig elfogadható h nem jön fel?
2011. máj. 17. 22:14
5/11 anonim válasza:
Szerintem abszolút elfogadható. Gondolom te sem vagy a géphez nőve...
6/11 A kérdező kommentje:
de most miatta igen:P
2011. máj. 17. 22:19
7/11 A kérdező kommentje:
még valaki?
2011. máj. 17. 22:30
8/11 anonim válasza:
Szerintem ha tényleg érdekelnéd,keresne valamilyen formában.Szóval már lett volna lehetősége rá szerintem,és meg is tette volna,ha komolyan érdekelnéd,bocs.
9/11 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,én is így gondolom igazából,ezért írtam h vajon külső szemmel reálisan megítélve is ilyen lehangolónak tűnik-e a helyzetet vagy csak én dramatizálom túl szokás szerint..:)
más valaki vélemény?:-)
2011. máj. 17. 22:57
10/11 anonim válasza:
mivel még nem jártok és szex sem volt,ezért szerintem kibírható,h nem beszéltetek szombat óta:) A pasinak kell érdeklődnie utánad,nem neked.Szóval légy türelmes:)))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!