Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a szexre kerül a sor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a szexre kerül a sor akkor elbizonytalanodom:S Mert milesz ha valamit rosszul csinálok és kinevet? De inkább azzal van baja hogy nem csinálok semmit. Mert ő van felül. Lehet nem nekem való:S teljesen béna vagyok =/?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Kinevet? Atyaég. Milyen ember tenne már ilyet?
2011. máj. 17. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
vedd át a kezdeményezést! ha rosszul csinálod, az is jobb annál mint ha nem csinálsz semmit, csak fekszel mint egy darab fa. szexuális partner légy, ne segédeszköz
2011. máj. 17. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha feláll akkor nincs gond :D és te kezdeményezz ne félj hogy kinevet :D ha kezdő vagy megérti:D
2011. máj. 17. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát drágám, ha kinevetne akkor egy bunkó p*cs, már bocs... bizalom??? próbálj meg bízni benne, és nem arra gondolni hogy hú béna vagy. senki sem úgy születik, hogy mindent tud.

meg egyébként is szerintem nem fordulna ilyen elő, inkább örülne neki hogy végre te is csinálsz valamit, végülis ezt szeretné, nem?

2011. máj. 17. 22:01
 5/6 anonim válasza:
hány éves vagy?
2011. máj. 17. 22:04
 6/6 A kérdező kommentje:
16 vagyok.. =/
2011. máj. 19. 17:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!