Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez ciki? El vagyok keseredve. :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ciki? El vagyok keseredve. :S

Figyelt kérdés

A barátom visszataszítónak tartja, hogy az ujjazástól gyakran "spriccelek". El vagyok keseredve, mert erről nem tehetek. Ez valóban ciki dolog?:S

17/L

2011. máj. 17. 21:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
nem ciki, de el kell fogadnod, hogy valaki szereti és nem szereti ezt
2011. máj. 17. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Ő is mindig spriccelget.. éreztesd vele mit érzel mikor ő ettől undorodik.
2011. máj. 17. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem az k*rvatuti ha spriccel a nő :D mondd meg a faszidnak, hogy szerintem inkább szüljön sünt
2011. máj. 17. 21:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Primitív egy fickó...miért ő talán nem spriccel...jah szerintem is szüljön sünt.
2011. máj. 17. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ejj, te szegény. Hát milyen barátod van neked? Fú, de felképelném az ilyen tahókat..
2011. máj. 17. 21:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb az is ciki lesz neki, hogy ha élvezed, akkor nedvesedsz? :O
2011. máj. 17. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről sem halottam hogy ez visszataszító lenne, pedig az nagyon szexi ha egy csaj spriccel én ennek örülnék neki a helyében. Éreztesd vele amikor ő is spriccel, hogy az övét nem tartja visszataszítónak ő is spriccel fifti-fifti.
2011. máj. 17. 22:43
 8/11 anonim ***** válasza:
A barátodnak még nem való szex, ha ennyire éretlen!
2011. máj. 18. 06:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez NEM ciki. Az ciki, hogy barátod ekkora tuja.

(nálam nyugodtan és kedvedre élvezhetnéd a szexet)

2011. máj. 18. 07:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig annál jobb dolog nincs ha egy no spriccel. Rendesen én érezném magam boldognak, hogy ha látnám, h egy csaj annyira élvezi hogy spriccel. Meg kell hagyni, hogy tényleg taplo a pasid. Elvégre o is spriccel. Majd ha elélvez, hányd le, és mond meg neki h fúúúúúúúúúúúj, undoríto - csak vicc volt :D
2011. máj. 18. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!