Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni?
Minden alkalommal, amikor masztizok van orgazmusom =csiklós orgazmus, nem hüvelyi.
Akárhányszor feküdtem le fiúval, soha nem volt csak majdnem (pedig szerelmes voltam a fiúba, és volt hogy 10 percig is bírta kb), egyszer az egyik pasimmal ruhán keresztül csináltuk,mert nyilvános helyen voltunk , és nagyon fel voltunk izgulva mind a ketten, így rajta ültem, és mintha lovagló pózba csináltuk volna, úgy. csináltuk..akkor elélveztem (volt orgazmusom, csiklós!) miért van ez, hogy csak úgy megyek el, és maszti közben, meg csak így ,,ruhán"? :S
10 percig bírta? Az nem sok.
Próbáljon ujjazni a barátod és megkeresni a G-pontod.
Egyébként azért élveztél el, mert a csiklód dörzsölte a ruha. Szerintem.
Nem könnyű elérni a G-pontosat. Mi a barátommal rájöttünk a technikára és nekem mindig van. Szóval szerencsés vagyok.
De ne adjátok fel!
Ja és még egy tipp: végezz Kegel-gyakorlatokat, ez a pc-izmokat erősíti. Nézz utána, hogy kell, nem nehéz és így lehet G-pontos orgazmusod.
19/L
Ha azt mondod hogy harminc negyven percig bírta akkor azt mondom nagy eséllyel csak egy 18+/6+ nagyobbal lenne. De az emg ritka, így sok esélyed van hogy csak az a rövidke tíz perc kevés volt.
Ja ás nem a hossza miatt, mert az csak idővel kerül max be. Tíz perc alatt és előre például biztos nem. Hanem a kellő vastagság esetén van csak csikló izgatás és 18/6 kellemes betöltöttség érzés ha csak ép nem vagy . . .
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!