Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni?

Figyelt kérdés

Minden alkalommal, amikor masztizok van orgazmusom =csiklós orgazmus, nem hüvelyi.

Akárhányszor feküdtem le fiúval, soha nem volt csak majdnem (pedig szerelmes voltam a fiúba, és volt hogy 10 percig is bírta kb), egyszer az egyik pasimmal ruhán keresztül csináltuk,mert nyilvános helyen voltunk , és nagyon fel voltunk izgulva mind a ketten, így rajta ültem, és mintha lovagló pózba csináltuk volna, úgy. csináltuk..akkor elélveztem (volt orgazmusom, csiklós!) miért van ez, hogy csak úgy megyek el, és maszti közben, meg csak így ,,ruhán"? :S

2011. máj. 17. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A ruha dörzsölte a csiklódat,próbáljatok olyan pózt,amelyiknél a srác hasfala,vagy a szeméremdombja,vagy a fsz tudja hogy hívjákja dörzsöli a csiklódat.Stimulálni kell a csiklódat mindenképp.
2011. máj. 17. 18:40
 2/8 A kérdező kommentje:
és hogy érjem el a hüvelyit?
2011. máj. 17. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet elérni. Valaki vagy képes rá, vagy nem, de tanulni nem igazán lehet. A legtöbb nőnek a csiklója révén van orgazmusa, és csak nagyon kevés nő képes rá, hogy hüvelyi orgazmusa legyen.
2011. máj. 17. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt ne tőlem kérdezd,fiú vagyok.Én akárhogy pörgök barátnőm körül,nem tudom hüvelyi orgazmusban részesíteni,pedig méret megvan,mozgáskoordinációm pedig magas szintre fejlődött.:D Ráadásul sokáig bírom.Szóval kívánok neked jó kísérletezgetést.
2011. máj. 17. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:

10 percig bírta? Az nem sok.

Próbáljon ujjazni a barátod és megkeresni a G-pontod.

Egyébként azért élveztél el, mert a csiklód dörzsölte a ruha. Szerintem.

Nem könnyű elérni a G-pontosat. Mi a barátommal rájöttünk a technikára és nekem mindig van. Szóval szerencsés vagyok.

De ne adjátok fel!

Ja és még egy tipp: végezz Kegel-gyakorlatokat, ez a pc-izmokat erősíti. Nézz utána, hogy kell, nem nehéz és így lehet G-pontos orgazmusod.

19/L

2011. máj. 17. 18:54
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, jaja tudom h a ruha dörzsölte...pedig mindig olyan közel vagyok az orgazmushoz,, érzem.... élvezem meg minden de nem megyek el soha. :S masztizásnál mindig..de persze nem hüvelyi..
2011. máj. 17. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha azt mondod hogy harminc negyven percig bírta akkor azt mondom nagy eséllyel csak egy 18+/6+ nagyobbal lenne. De az emg ritka, így sok esélyed van hogy csak az a rövidke tíz perc kevés volt.

Ja ás nem a hossza miatt, mert az csak idővel kerül max be. Tíz perc alatt és előre például biztos nem. Hanem a kellő vastagság esetén van csak csikló izgatás és 18/6 kellemes betöltöttség érzés ha csak ép nem vagy . . .

2011. máj. 19. 21:58
 8/8 A kérdező kommentje:
ugyan h találnék 18/6 osat.vagy majd megkérdezem mindenkitől hogy milyen és csak olyanokkal csinálnám mi?! xd..nem azért van...:S sztem.mármint hogy nincs.
2011. máj. 21. 18:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!