Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Ha a barátotok szex közben behatolás előtt, az előjáték során addig kényeztetne(nyalna, újjazna) míg legalább egyszer elmentek, és csak utánna következne a behatolás...Kort nemet írjátok.

19/F

2011. máj. 17. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék, egész konkrétan lesz*rom ezeket, mert pasim elég béna az ilyesmikben, viszont amint belémhatol vmi csodát művel a farkával... :D 20L
2011. máj. 17. 17:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ...
2011. máj. 17. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Most nem értem, ebben mi a nagy valami. Elsőre pl. ez elvárás, de később sincs baj vele, főleg, ha valaki - pl én is - nehezen megy el aktus közben.

Meg ha a tiéd esetleg nagyobb, akkor is jó ötlet, mert úgy már tuti nem kellemetlen a behatolás a barátnődnek.

19/N

2011. máj. 17. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi szoktuk csinálni. Jó az.

19/L

2011. máj. 17. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi is szoktuk így.

22/L

2011. máj. 17. 17:46
 6/8 A kérdező kommentje:

19/N

Nem értem, nem mondta azt senki hogy ez nagyvalami lenne...ez csak egy kérdés, csak kíváncsi voltam a véleményetekre, kinek hogy tetszik.Mert van olyan is hogy a fiú nem törődik a lánnyal csak magára gondol bedugja, aztán elélvez a lánnyal mitsem törődve.Gondolom ez annál jobb...vagy nem??

2011. máj. 17. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor az a lány is hülye,aki azt tolerálja. Akkor úgy írjuk,hogy egy normális kapcsolatban ez alap. (Kivéve a a hölgyemény másként nem kívánja).
2011. máj. 17. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha utána egyből be akarna hatolni,azt nem szeretném.Nekem is szükségem van egy kis pihenőre kettő között,mivel én el tudok élvezni simán szex közben is,ezért inkább azt választanám.Bár ez attól függ,hogy melyikhez van több kedvem. De ha kielégít orálisan és kb fél óra múlva szexelünk is és akkor is elélvezek,na az a legjobb!

19/L

2011. máj. 17. 18:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!