Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor összejön két ember, akkor a lánynak általában mennyit kell várnia arra, hogy a fiú is akarja a szexet?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 17:23
2/15 anonim válasza:
Semennyit. A fiúk 99,9%-a azonnal akarja :D
3/15 anonim válasza:
ez fordítva van. A fiú szokott várni a lányra h az akarja a szexet. Ha lány vagy, akkor várasd 2-3 hónapot és ha veled marad akkor nem fogsz benne csalódni, és akkor már biztos h nem csak azt akarja tőled.
4/15 anonim válasza:
99%-ban semennyit. 1%-al még nem találkoztam.:D
5/15 anonim válasza:
ma 17:25
Én várattam már ennyit és mégis átbaszott... :D
Tökmindegy mennyit vársz, ha akar, átver...
6/15 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, az előző barátnőm azért hagyott el mert nem feküdtem le vele. Most van egy másik, már ez is rágja a fülem.
2011. máj. 17. 17:28
7/15 anonim válasza:
Ha meg lefekteted, akkor később az lesz a baja. Ha csak ezért el akar hagyni, akkor menjen, mert nem éri meg. Nyugodtan várj annyit, amennyit te akarsz, nem kell hamarabb szexelni azért, mert ő már akarja. Mi 1 évet vártunk vele, és szerintem pont jó volt. Meg mást is lehet csinálni, nem csak szexelni. (pl. petting)
8/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy hogy nézel ki. Abból indulok ki, hogy jól ezért a válaszom az, hogy nálam kb 1-3 másodperc között van ez az időpont. Kb ennyit kell várni, hogy kívánjam veled a szexet.
9/15 anonim válasza:
Ha nagyon mulya a pasik, akkor akár perceket is :D
10/15 anonim válasza:
mivel a fiúk könnyűvérűek ezért akár az első percben meg is kaphatod ha akarod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!