Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lebuktam, szégyen ért? Többi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuktam, szégyen ért? Többi lent.

Figyelt kérdés

Már előkészítettem mindent gyertyák éjjeliszekrényen, szülők elmentek fürdeni,erről megbizonyosodtam amikor elköszöntem tőlük.Barinőm rá félórára odaért,már az ajtóban megindult az "előjáték",betértünk az ágyba és elkezdtük...(mindenki fantáziájára bízom:) ) Valamért anyu visszajött, pont ujjaztam a csajt és ránk nyitott, megdöbbent... apám felszólt hogymegvan, anyám meg mérges és egy kicsit félős hanglejtéssel mondta: "inkább menjünk" és elviharzott. Most úgy ég a pofám, szexet se folytattuk.

L

2011. máj. 17. 17:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%
neked nem mindegy hogy mér a lányokhoz vonzódik?:D
2011. máj. 17. 17:30
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Elég baj az a mai fiatalsàgra nézve.
2011. máj. 17. 17:32
 23/27 anonim ***** válasza:

Hát kellemetlen az egész szitu, de még kellemetlenebb lesz róla beszélni ha felhozzák a szülők a témát.

Készülj fel rá szerintem.

Egyébként meg semmi közük hozzá....a nőkhöz vonzódsz. Van ilyen el kell fogadni, ha nem csak divat hóbort.

29 F

2011. máj. 17. 17:47
 24/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:27

üdv a meleg klubban :P "annyi helyes pasi"

2011. máj. 17. 17:51
 25/27 anonim ***** válasza:
5%

Az én punci nyalásom között és a te punci nyalásod között van egy "apró" különbség.

Én ugyanis heteroként teszem, míg te buz!ként.

További kellemes családi életet!

2011. máj. 17. 18:06
 26/27 anonim válasza:
100%
Ez elég kínos, de majd csak megtanulja anyud, hogy, hogy kell kopogni :P Én is ezzel birkózok, hogy anya végre már kopogjon, de én általában bezárom az ajtót :P
2011. máj. 17. 18:30
 27/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Légyszíves írj privátban! Szeretnék mondani valami személyeset neked!

Kérlek írj, légyszi!

(Nyugi nem kérni akarok vagy ilyesmi, csak mondani szeretnék valamit.)

(Sajnos neked nem lehet írni. Lécci írj!)

2011. máj. 18. 07:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!