Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női praktikákat szeretnék kérdezni amiket alkalmazhatok akkor ha azt szeretném hogy a pasimat beindítsam és szeretkezzünk?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam kezdeményező nem is nagyon tudom hogy tehetném de szinte mindig kívánom a szexet. A pasim most fáradt volt és nem akarta , megkérdeztem azt mondta most nem de ha tudnék egy pár praktikát akkor lehet hogy fel tudnám izgatni hogy legyen kedve. Segítsetek légyszi!23L2011. máj. 17. 16:26
1/6 anonim válasza:
amikor együtt vagytok masszírozd meg kicsit a hátát, és csókolgasd a nyakát szenvedélyesen, sztem ez eléggé beindítaná:)/ esetleg a fülébe súgod szenvedélyes halk hanggal hogy: kívánlak/ akkor az még fokozhatja:)
2/6 anonim válasza:
Simogasd, csókolgasd, közelítsd meg odalent is.. esetleg vegyél fel valami szexi 'ruhát'.. masszírozd meg, közben kezd el a vállát csókolni stb.. a lényeg, hogy ő csak élvezze.. aztán megfog jönni a kedve. :)
3/6 anonim válasza:
vagy simán egy szenvedés csók, mikor összebújtok, tévéztek aközben:) páromnál bevált, egy érzéki csókot adok neki, és máris készen áll:)
5/6 anonim válasza:
szerezz be pár "ribancos" cuccot (harisnyatartó, fűző, brutál magassarkú), és várd őt abban este... viselkedj hozzá illően kihívóan.. biztos neked fog esni.
vagy ha megint azt mondja fáradt, lökd le az ágyra és kötözd ki... biztos tetszeni fog neki a helyzet... utána tied a terep :)
6/6 anonim válasza:
"vagy ha megint azt mondja fáradt, lökd le az ágyra és kötözd ki... biztos tetszeni fog neki a helyzet... utána tied a terep :)"
Nekem k.rvára nem tetszene.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!