Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha előreutazol a jövőbe, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha előreutazol a jövőbe, és lefekszel saját magaddal, az maszturbáció, vagy homoszexualitás?

Figyelt kérdés
22/F
2011. máj. 17. 16:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Próbálok normális választ adni egy normálatlan válaszra. Ha létezne az időutazás és elmennél a jövőbe, nem találkozhatnál magaddal. Miért?

Mert ha ma, 2011. május 17.-én 18.00-kor beülsz az időgépbe és előremész egy pillanat alatt mondjuk 5 évet, akkor te 18.01-kor már nem ebben az idősíkban vagy, hanem 2016-ban. Tehát mivel kiragadtak 2011-ből és egyből 2016-ba kerültél, a jövőbeli éned nem létezhet, ellenben 5 éve eltűnt személy vagy.

Igaza van a korábbiaknak. Ha unatkozol, keress valami értelmes elfoglaltságot és ne így adagold be a világnak a saját b*ziságodat!

2011. máj. 17. 16:56
 32/39 anonim ***** válasza:
az emberek tényleg ennyire NULLA humorérzékkel vannak megáldva..? néha kellenek az "értelmetlen" dolgok, hogy kikapcsoljon az agyunk.. ha nektek ez nem tetszik, akkor minek válaszolgattok az ilyenekre? annak sokkal több értelme van? kétlem.
2011. máj. 17. 17:05
 33/39 anonim ***** válasza:
szerintem maszti, mert akkor se számítasz homonak, ha magadnak vered :D
2011. máj. 17. 17:22
 34/39 anonim ***** válasza:
próbáld ki és meséld el az élményt légyszi. vagy menj még 1x az időben és legyetek 3-an.
2011. máj. 17. 17:33
 35/39 anonim ***** válasza:

előző vok

ja és ma 16:56 (ha jól emlékszem) ma az kedd

lehetsz magaddal egy idősíkban, lásd vissza a jövőbe trilógia. és légyszíves ne hozd fel h ez csak egy történet, mert az egész kérdés csak egy poén

2011. máj. 17. 17:35
 36/39 anonim ***** válasza:

Nem talalkozhatsz a jovo- vagy a multbeli onmagaddal, annak belathatatlan kovetkezmenyei lennenek!

Jobb esetben csak mindket ened osszezavarodik es elajul, amint megpillantjatok egymast... rosszabb esetben viszont megbomlik a ter-ido-kontinuum es sajnos az univerzumnak lottek!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DmvEBJpc9VU

2011. máj. 17. 18:30
 37/39 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én láttam már olyan videót, hogy egy férfi visszahajtja saját falloszát a fenekébe, ergó megdugja magát. Ez nem hinném, hogy meleg dolog lenne, bár kicsit furcsa. (valljuk be őszintén, mindenki kipróbálná, ha elég hajlékony lenne odalenn)

Ezen gondolatmenetem továbbvíve, nem tartom homoszexualitásnak.

Mindenki nyomtatott már magáról fényképet és "játszott" vele, kivéve, aki hazudik. Teljesen természetes, amikor valaki egy tükörrel csókolózik. Lehet jönni, hogy "nem én ilyet soha nem csináltam", de mindnyájan tudjuk, hogy ez egy teljesen hétköznapi dolog, így nem látom értelmét.

Üdv. 17/F

2011. máj. 17. 20:00
 38/39 anonim ***** válasza:
Szerintem leginkább homoszexualitás, de annak is valami perverz önimádó formája. LOL
2011. máj. 17. 20:23
 39/39 szamo77d ***** válasza:
Se egyik, se másik. Idegbaj!
2011. máj. 18. 05:32
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!