Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak egyetlen pózban tudok elmenni?
Párommal 2 éve vagyunk együtt, nem ő volt az első, de eddig senkivel sehogy máshogy nem tudtam elmenni, csak egy bizonyos pózban(mindenkivel ugyanaz)
20/L
Mert úgy kapja a legtöbb ingert a G-pontod. Gondolom ha egyféleképpen már megy, akkor idővel és sok gyakorlással menni fog máshogy is :) Egyébként örülj neki, hogy egyáltalán sikerül valahogy. Mi 2,5 éve próbálkozunk a barátommal, és semmilyen pózban nem jött eddig össze, pedig legalább 50et kipróbáltunk már... Úgyhogy mi egyelőre úgy vagyunk, hogy sok gyakorlással egyszer talán összejön...
Van egy barátnőm, aki szintén így volt ezzel, mint Te, és ők pl. mindig abban a pózban kezdték, ahogy el tud menni a barátnőm, és utána váltottak pózt, és onnantól már ígyisúgyis élvezte a barátnőm, így mindegy volt, milyen pózban csinálják.
20/L
Én is csak egy pózban mentem el eddig, képzeld, de úgy 100%-ra. Szóval jó, mert a barátom is szereti azt a pózt, meg nem is olyan kimerítő. Viszont nemrég kint szexeltünk a szabadban (:D), és akkor először sikerült elélveznem misszionáriusban. Magam is meglepődtem, hogy bejött. Én pl. képes vagyok nagyon sokféleképpen elélvezni, csak a megfelelő technikát kell megkeresni, aminek rendkívül örülök.
Szóval ti is próbálkozzatok, meg próbáljátok ki sok helyen stb. Előbb utóbb összejön az majd máshogy is. :)
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!