Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak egyetlen pózban tudok elmenni?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt, nem ő volt az első, de eddig senkivel sehogy máshogy nem tudtam elmenni, csak egy bizonyos pózban(mindenkivel ugyanaz)

20/L

2011. máj. 17. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Amennyiben ez a hüvelyi orgazmust jelenti, szerencsés vagy, mert van legalább egy póz, amiben biztosan el tudsz élvezni. Nézheted innen is. Sokan vannak, akiknél egyszerűen nem működik csak a csikló ingerlése. Szerencsés vagy.
2011. máj. 17. 16:23
 2/8 anonim válasza:
próbáljatok ki több pózt(bár gondolom azon már túl vagytok),azt próbáljátok meg erőltetni szerintem.és egyszer majd összejön. én is ilyen voltam,de hála az égnek mára már csak a múlt. ja és sokat beszéljetek róla,az is nagyon sokat segít(ezt arra értettem,hogy esetleg ha nem tudja a párod)
2011. máj. 17. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Mert úgy kapja a legtöbb ingert a G-pontod. Gondolom ha egyféleképpen már megy, akkor idővel és sok gyakorlással menni fog máshogy is :) Egyébként örülj neki, hogy egyáltalán sikerül valahogy. Mi 2,5 éve próbálkozunk a barátommal, és semmilyen pózban nem jött eddig össze, pedig legalább 50et kipróbáltunk már... Úgyhogy mi egyelőre úgy vagyunk, hogy sok gyakorlással egyszer talán összejön...

Van egy barátnőm, aki szintén így volt ezzel, mint Te, és ők pl. mindig abban a pózban kezdték, ahogy el tud menni a barátnőm, és utána váltottak pózt, és onnantól már ígyisúgyis élvezte a barátnőm, így mindegy volt, milyen pózban csinálják.

20/L

2011. máj. 17. 17:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Mi is rengeteg pózt kipróbáltunk már, de nem tudom mi a baj.úgy percek alatt elmegyek, máshogy meg órák alatt sem. Nagyon szépen köszönöm nektek a sok jó tanácsot
2011. máj. 17. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is csak egy pózban mentem el eddig, képzeld, de úgy 100%-ra. Szóval jó, mert a barátom is szereti azt a pózt, meg nem is olyan kimerítő. Viszont nemrég kint szexeltünk a szabadban (:D), és akkor először sikerült elélveznem misszionáriusban. Magam is meglepődtem, hogy bejött. Én pl. képes vagyok nagyon sokféleképpen elélvezni, csak a megfelelő technikát kell megkeresni, aminek rendkívül örülök.

Szóval ti is próbálkozzatok, meg próbáljátok ki sok helyen stb. Előbb utóbb összejön az majd máshogy is. :)

19/L

2011. máj. 17. 20:37
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :) már kicsit aggódtam, hogy valami baj van velem:D
2011. máj. 17. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nincs baj. :) És örülök, hogy hasonlóképp "működünk". :D
2011. máj. 17. 21:53
 8/8 A kérdező kommentje:
:)) hát így legalább tudom, hogy más is hasonló cipőben jár:D azt hittem, hogy én csinálok valamit rosszul:D
2011. máj. 17. 22:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!