Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fáj az első ujjazás?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj az első ujjazás?!

Figyelt kérdés
Sziasztok... 15 éves vagyok, és a btom tovább akar egy fokkal lépni, mitagadás én bele is megyek... ez lenne az ujjazás... még nem próbáltuk, de nyárra tervezzük.. :/:/ Félek tőle...... Vhol aztolvastam hogy fáj... ez igaz?!:O és az elsőnél milyen érzés amikor felnyulnak?:/ létszi kritikák nélkül, de válaszoljatok!:S
2011. máj. 17. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Figyu, bonyolult lesz: próbáld ki. Legalább nem lep majd meg ami történik.
2011. máj. 17. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Létszi -.-"

Ha nem vagy elég nedves, és nem figyel rád a párod maximálisan, akkor fájhat igen.

2011. máj. 17. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne felnyúlkálni. Simogassa a csiklód, ill a puncid egyéb részeit. Hidd el nagyon kellemes lesz, főleg ha jelzed neki mikor a legjobb. Mert magától ugye nem fogja tudni. Ha már kellő képpen nedves vagy, és felizgultál mint állat, akkor esetleg megpróbálhat benyúlni a hüvelyedbe nagyon óvatosan. De nem feltétlenül kell oda benyúlkálni, mert anélkül is brutál jó tud lenni.
2011. máj. 17. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha elég nedves vagy és a barátod óvatosan csinálja, akkor nem fogsz belehalni. Nem olyan nagy fájdalom az, csak nem mindegy, hogy a srác hogyan csinálja.
2011. máj. 17. 15:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy elég nedves akkor igen, fájhat. Elsőnek inkább simogassa a csiklódat, csókolózzatok közben, simogasson és mikor már érzed, hogy nedves vagy és kellőképp fel vagy izgulva akkor ujjazzon csak meg.
2011. máj. 17. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekem eddig soha nem volt kellemes az ujjazás, igaz csak az urológusnak engedtem. 42/F
2011. máj. 17. 16:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) igazából a fiú egy évvel még fiatalabb is nálam, és ő szeretné..... a másik meg az h ő még ezt nem is csinálta... de ő velem akarja:) Nagyon szeret engem, állítása szerint... :)
2011. máj. 17. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyrészt,csak a fiú kedvéért ne csináld,akkor csináljátok,ha te is maximálisan akarod. AZ ilyet tervezni sem kell,jönnie kéne magától,de ha a fiú nagyon tapasztalatlan,lehet,hogy bénázni fog. Ne szégyellj neki segíteni,ha nem esik jól,szólj neki,vagy mutasd meg,hogy hogy jobb.Először inkább a csiklóddal játsszon,simogassa,nyalogassa és amikor kellően felizgultál akkor jöhet az ujj.Ha még nem járt benned korábban semmi,akkor elképzelhető,hogy egy picikét fájni fog,de nem vészes. Amikor én voltam ebben a helyzetben,akkor nekem kissé feszítő érzés volt még 1 ujjal is,de türelemmel és sok gyakorlással pár hét alatt belejöttem.Ne görcsölj rá a dologra,nem vészes!
2011. máj. 17. 16:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Kösziii.:)
2011. máj. 18. 09:53
 10/10 anonim válasza:
Szerintem először próbáld ki, és akkor nem fogzsz előtte izgulni hogy milyen lesz.:)) Én is magamnak próbáltam ki először, és egyáltalán nem fájt. Először csak két ujjal próbáld, hárommal már ne próbáld mert az viszont fájhat...
2011. júl. 9. 18:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!