Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm-től lehet mélytorkozni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 15:18
11/18 anonim válasza:
Menj vissza az óvodába hülye gyerek.
12/18 anonim válasza:
Ennyit a centikről. Egy igazi profi deepthroat. :D
14/18 anonim válasza:
Hát ez totál alkati kérdés, amúgy Amerikában olyan nők terjesztették el akiknek a párjuknak nagyon hosszú volt. Nem gonosz férfiak erőltették nőkre. És tény hogy az első alakalom után egy pasi sem tiltakozott, pedig amúgy a férfiak számára tabu ez igazából, mert attól félnek hogy a partnerük leharapja egy görcsben.
Készült is egy doku ment náluk is, csak szexiparon kívüli nőkel és párokkal. Ami legmegdöbbentőbb hogy olyan nyolcvanas évekbeli húszon éves nők vitték sikerre akik nem hallottak a Legedás Deepthroat filmről.
15/18 anonim válasza:
Mekkora hülye kérdés... Lehet-e érezni... Jóhogymár lehet! xDDD
16/18 anonim válasza:
Arra azért nem válaszoltam hogy lehet érezni, mert nem akartam ide írni hogy jobbat szexben még nem érzet. De így hülyének tűnők, úgy hogy ne én szívjak. Amúgy is az asszony vett rá úgy hogy például a ha ő szív azt örömmel teszi. ;-D
17/18 anonim válasza:
De vigyázzatok meg ne fulladjatok :D
18/18 anonim válasza:
"Hát ez totál alkati kérdés..."
Ez mekkora egy baromság. Honnan veszel ilyen sz@rságokat?
Még soha eszembe sem jutott, hogy szopásnál leharapnák. :D :D LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!