Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös punci vagy szőrtelen punci?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretik jobban a pasik?
Tanácstalan vagyok, mert a párommal az első együttlétünkre készülünk. Szeretnék tökéletes lenni a számára.
17L
2011. máj. 17. 14:44
1/17 anonim válasza:
Legyen ápolt. A többi nem számít. Majd később elmondja a rejtett óhajait.
2/17 anonim válasza:
nekem még szőrös volt, amikor először szeretkeztünk, de később szólt, hogy egy kissé zavarja, hogy a szájába megy. Szerintem inkább szőrtelenítsd le, vagy nyírd fazonra.
3/17 Carmen2 válasza:
Szerintem ami neked kényelmes. Én körülbelül azóta borotválom, hogy megnőtt, mert nagyon zavar/zavart. Ha nem tudod, hogy mit csinálj, szerintem hagyj egy kis csíkot a szeméremdombodon, abból nem lesz semmi probléma és ha esetleg nem tetszik neki, biztosan szólni fog :)
4/17 anonim válasza:
Minden férfinek más jön be.Manapság divat a "babapunci",tehát a teljesen borotvált.Ezért azt javaslom hogy inkább borotváld le az egészet.
Én egyébként a arany középút híve vagyok.Tehát a fazonírozott punci ami bejön.
6/17 A kérdező kommentje:
Igen, ezt a "babapuncis" dolgot már én is hallottam. Ezért is voltam tanácstalan. Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek. :)
2011. máj. 17. 14:53
8/17 anonim válasza:
eleinte én is jobban kedveltem a borotváltat, de mostanában az egyszerűen rövidre, vagy fazonra vágott is bejön.
22F
9/17 anonim válasza:
illetve nem "is" bejön, hanem csak azok :)
10/17 anonim válasza:
Szerintem szinte teljesen mind1, hogy szőrös vagy szőrtelen, ha ápolt. De alapvetően szerintem a borotváltat szeretik jobban. Egyébként láttál már olyan pasit valaha, akit eltántorított volna az a szextől, hogy szőrös a lány puncija??:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!