Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok róla, ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok róla, ha valaki 13 évesen szexel? (Lent)

Figyelt kérdés
Mindenhol azt írják, hogy ez milyen erkölcstelen dolog, de hát nem tudom, én emlékszem, hogy 13 évesen (vagyis akkor kezdődött, de még 17 évesen is szerettem) mennyire szerelmes egy fiúba, a testébe, a lelkébe, mindenébe szerelmes voltam, hihetetlenül vágytam rá... De ő engem csak barátként szeretett, de hogyha mégse így lett volna, és összejövünk, akkor biztos nem állok meg egy kézfogásánál, vagy puszinál, csak a korom miatt... Most 20 vagyok, de ugyanúgy gondoltam a szexre meg a szerelemre akkor is, mint most, meg ugyanúgy tudtam szeretni akkor is, mint most, nem tudom, miért lett volna erkölcstelen... Most meg 20 évesen szűz vagyok, mert szerelmes voltam 2 fiúba, de egyik se szeretett viszont, akkor ettől lettem erkölcsös? Inkább szerencsétlen vagyok, nem? :(
2011. máj. 16. 22:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Pedig egy tini kapcsolatnak köze nincs a felnőtt kapcsolathoz. Tiniként kb az érdekli az embert de menő meg de helyes, felnőttként már azért más szempontok is szerepet játszanak, és mivel az ember már élt meg dolgokat és ismert meg embereket tudja, hogy nem minden a szép szavak, meg a cuki pofa. Ha te azt hiszed ugyanolyan vagy, mint 13 évesen az elég nagy baj, mert úgy tűnik még mindig pont olyan éretlen vagy. Egy 13 éves pedig gyerek, kislány a szex pedig FELNŐTTeknek szól. És ha baj van majd tömi hormonnal magát meg szalad abortuszra tiniként? Ugyan már. A törvény is nyilván nem ok nélkül bünteti a 14 év alatti szexuális kapcsolatot.
2011. máj. 16. 23:18
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ezt kikérem "magamnak" a 13 évesek nevében :-) A fiatal kor nem egyenlő a sekélyes lelkivilággal meg nulla érzelmi intelligenciával!!! Igen, sok 13 éves van úgy, hogy a menőség meg a szép szavak érdeklik, de nagyon sok olyan is van, aki sose gondolkozott úgy.
2011. máj. 16. 23:30
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem erkölcstelen, hanem felelőtlen dolog.

A tini csak azt látja, hogy milyen jó lehet a szex, és a kis agya itt megreked. De azt már nem sugározza a média, amikor tabi mellett esik valaki teherbe ,az abortusz gyötrelmeiről, hogy milyen fertőzéseket kap el, és, hogy a "barátja" az első nehézségnél lelép és jobb esetben küld egy képeslapot neki :(

süldők! Nektek hol van az anyukátok? Ilyenkor?

2011. máj. 16. 23:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem helyes. Az h kívánod a szexet esetleg érzel bizsergést 13 évesen az ok, de a szex...vki írta h 15 évesen vesztette el és ráért vna még. Én 16 évesen és én is ráértem vna még így utólag azonban mégsem bánom mert a tapasztalat meg kell, de pl 20 évesen sem maradtál még le semmiről. A tizenéves szex amúgyis csak a szerencsétlenkedés időszaka. Neked meg vszínű már egy tapasztalt párod lesz, aki ""megtanít" úh semmi gáz
2011. máj. 16. 23:35
 15/23 A kérdező kommentje:
Minden osztályfőnöki óra erről szól már 5. osztálytól kezdve, a könyökén jön ki a diákoknak... Vagyis nálunk így volt...
2011. máj. 16. 23:35
 16/23 A kérdező kommentje:

"Az h kívánod a szexet esetleg érzel bizsergést"

Neeem, RÁ vágytam, nem a szexre!!! Mert szerelmes voltam!!!

2011. máj. 16. 23:41
 17/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem áll szándékomban egyébként bunkón viselkedni, csak lehet, hogy úgy jön le... :S Hogy én itt veszekedni akarok, vagy ilyesmi, pedig nem.
2011. máj. 16. 23:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Végülis 10 évesen is szexelhetne bárki, na persze kinek mi a szex ebben a korban. Az önsimogatás is gyakori a lányoknál pl. Na persze egy 13 éves fiatal még gyerek, és nem tudja felfogni, hogy amit csinál annak van némi súlya, főleg ha a veszélyeire gondolunk.

Egy 13 évest általában nem érdekel még a szex, hacsak nincs belehajszolva a dologba. Ha magától akarja akkor talán még oké is lehetne ha elég érett hozzá hogy feldolgozza és helyesen értékelje az érzést, vagy az együttlétet, de szerintem erre a legtöbb lány nem igazán képes ebben a korban.

Az a baj, hogyha a suliban mindenkinek kockás sála és tölcsérgatyája van, akkor neki is olyan kell, ha a suliban mindenki sp-t hallgat akkor ő is, és ha sokan szexelnek, akkor ő sem akarja hogy cikizzék emiatt. Ez az igazi gond! A szex így nem önálló döntés, hanem a mások véleményének és a vélt közelvárásnak való megfelelni vágyás eredménye.

2011. máj. 17. 00:22
 19/23 anonim ***** válasza:
46%

tegnap 23:43

Korod? Nemed?

Szűz vagy még? :)

2011. máj. 17. 00:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Sok lány azt hiszi, hogy ha szőrösödik a puncija és menstruál, akkor már érett. De ez csak testi érettség, a szexhez viszont agyilag is meg kell érni. Sokan úgy fekszenek le valakivel, hogy semmit nem tudnak sem a terhességről, sem a védekezésről, sem a nemi betegségekről.

Ez előfordul akár 17-18 éveseknél is.

2011. máj. 17. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!