Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az örömlányok hogy számolnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az örömlányok hogy számolnak el a lelkiismeretükkel?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 21:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem úgy,ahogy egy bankár.Egész nap csak baszakodott az emberekkel és szopatta őket(pontosabban őt szopatták :) )
2011. máj. 16. 21:53
 2/15 tsz-tag ***** válasza:
100%
belenéz a tárcába és utánaszámol...ha pontosan adott a kuncsaft akkor már örömködhetnek...
2011. máj. 16. 21:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, mert sem én nem vagyok örömlány, sem a környezetemben és ismerősi körömben nincs ilyen hölgy,de szerintem aki kényszerből teszi ezt, mert máshogy mondjuk nem tud enni adni a családjának azt nem érdekli a lelkiismeret mert van fontosabb. Aki pedig lusta minden egyébre, annak pedig nem bántja a lelkiismeretét.
2011. máj. 16. 21:58
 4/15 anonim ***** válasza:
H számol el az ügyvéd, aki felmentet egy embert holott tudja h gyilkos??? Sztem ez nem lelkiismeret kérdése amúgy. A k.vák nem ártanak másnak, max maguknak
2011. máj. 16. 22:14
 5/15 anonim válasza:
Nekem van ismerősöm, aki ezt csinálja kényszerből. Máshogy nem tudja eltartani a gyerekeit. Lehet fújolni, meg fikázni őket, de épp elég szörnyű nekik, hogy ezt kell csinálniuk. A legtöbben kényszerből kerülnek ilyen helyzetbe, és nem hiszem, hogy ha egyáltalán kikerülnek ebből a közegből, túl tudnának lépni az emlékeken. Megalázzák őket, és egyáltalán nem érzik nőnek magukat. Biztos olyan is van, aki élvezi, annak a lelkiismeretéről nem tudok, mit mondani.
2011. máj. 16. 22:26
 6/15 anonim ***** válasza:
ma 22:26 annyira utál dolgozni hogy kénytelen volt prostinak mennie hogy megéljen? szegény mindjárt megsajnálom
2011. máj. 16. 23:01
 7/15 anonim ***** válasza:
nem adnak számlát úgyhogy nem tudják elszámolni sehogy :D
2011. máj. 16. 23:13
 8/15 anonim ***** válasza:

23.01

Istentelen nagy bunkó vagy, plusz SEMMI közöd hozzá, plusz próbáltál már meg egyedül fenn tartani lakást és két gyereket egy átlagfizuból, plusz ez az ő dolga

2011. máj. 16. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:
ma is kerestem 500 ezret és már le is számolt:D
2011. máj. 17. 00:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez elsősorban a magyar csodálatosan dübörgő pannon puma velejárója. Szégyen, hogy ebben az országban idáig le kell alacsonyodni. Aki meg igazi "kuurva", azt meg a pénz jobban érdekli, mint holmi lelkizés.
2011. máj. 17. 05:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!