Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menstruáció alatt mit és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció alatt mit és hogyan szabad?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Barátnőm holnap fog 1 hete menstruálni.Abban "reménykedünk" mindketten hogy csak vége lesz holnapra, mert szeretném az ujjammal a csiklóját és annak környékét kényeztetni.

Viszont ha esetleg mégse lesz vége akkor mit tanácsoltok, szabad-e ilyenkor és ha igen akkor milyen formában?A tiszta kéz az természetes főleg ilyenkor.

Esetleges tanácsokat köszönöm:)

2009. márc. 12. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

azesetben izgathatod a csiklóját, ha tampont használ, hisz az a hüvelyen belül fogja fel a vért, így a te kezed sem lesz koszos és a barátnőd sem kap el semmilyen fertőzést. általában a vérzés végén már csak nagyon kevés menstruációs vér távozik, ennek ellenére mégsem javaslom h a hüvelyét izgasd.

a csiklóval is csak finoman és mindenképp nedvesítsd be előtte az ujjaiddal, mert a női nemi szerv ilyenkor fokozottan érzékeny!!

2009. márc. 12. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
igen jól írta az elöttem szoló:)tamponnal simán lehet persze fürdés után:)
2009. márc. 12. 21:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ez esetben nem tamponról van szó hanem betétről.
2009. márc. 12. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Se engem se férjemet nem zavarta a vér azért az erősebb napokon mellőztük a szexet de amikor már nem volt olyan erős a vérzés akkor gumival csináltunk a fertőzés veszély miatt de nyugodtan izgathatod a csiklóját semmi baja nem lesz tőle hiszen nem ott vérzik

2009. márc. 12. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
betéttel elég necces :S:S az neked se lehet túl kellemes érzés ha ott nyúlkálsz olyankor nem? hátha rá tudod venni h használjon akkor tampont (van mini méret ami pont a gyengébb napokra van és könnyű felhelyezni)
2009. márc. 12. 21:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereti a tampont,zuhany alatt lehet pettingelni..de simán ágyon is,ha nem zavar titeket a vér,magatok alá raktok egy törölközőt aztán mehet.
2009. márc. 12. 21:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Mint a 3. hozzászóló kedves hölgy is írta ilyenkor már olyan sok vér nincs és amúgy se vagyok egy nagyon finnyás emberke főleg mivel nagyon szeretem barátnőmet.:)
2009. márc. 12. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Már miért lenne necces betéttel?

Én betét párti vagyok, és ilyenkor bugyin keresztül szoktam, és direkte vékonyabb betétet választok. Egyátalán nem gusztustalan és nagyon kellemes érzés lesz a barátnődnek, hisz ilyenkor megnövekszik a libidója. A görcsöket is enyhíti.

2009. márc. 12. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
34%
mi még a legerősebb napokon is szeretkezünk,a barátomat nem zavarja,max olyankor az orális szexet mellőzzük:)(ja,és gumi nélkül)
2009. márc. 12. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Én mensi alatt érzéketlenebb vagyok és kevésbé kívánom a szexet is. Viszont embere válogatja...

1 a lényeg: HIGIÉNIA. Tisztára sikált körmök, megmosott kéz és mehet a móka. Szex pedig csak gumival.

2009. márc. 13. 18:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!