Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt mit és hogyan szabad?
Sziasztok.Barátnőm holnap fog 1 hete menstruálni.Abban "reménykedünk" mindketten hogy csak vége lesz holnapra, mert szeretném az ujjammal a csiklóját és annak környékét kényeztetni.
Viszont ha esetleg mégse lesz vége akkor mit tanácsoltok, szabad-e ilyenkor és ha igen akkor milyen formában?A tiszta kéz az természetes főleg ilyenkor.
Esetleges tanácsokat köszönöm:)
azesetben izgathatod a csiklóját, ha tampont használ, hisz az a hüvelyen belül fogja fel a vért, így a te kezed sem lesz koszos és a barátnőd sem kap el semmilyen fertőzést. általában a vérzés végén már csak nagyon kevés menstruációs vér távozik, ennek ellenére mégsem javaslom h a hüvelyét izgasd.
a csiklóval is csak finoman és mindenképp nedvesítsd be előtte az ujjaiddal, mert a női nemi szerv ilyenkor fokozottan érzékeny!!
Szia
Se engem se férjemet nem zavarta a vér azért az erősebb napokon mellőztük a szexet de amikor már nem volt olyan erős a vérzés akkor gumival csináltunk a fertőzés veszély miatt de nyugodtan izgathatod a csiklóját semmi baja nem lesz tőle hiszen nem ott vérzik
Már miért lenne necces betéttel?
Én betét párti vagyok, és ilyenkor bugyin keresztül szoktam, és direkte vékonyabb betétet választok. Egyátalán nem gusztustalan és nagyon kellemes érzés lesz a barátnődnek, hisz ilyenkor megnövekszik a libidója. A görcsöket is enyhíti.
Én mensi alatt érzéketlenebb vagyok és kevésbé kívánom a szexet is. Viszont embere válogatja...
1 a lényeg: HIGIÉNIA. Tisztára sikált körmök, megmosott kéz és mehet a móka. Szex pedig csak gumival.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!