Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, ti felvennétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti felvennétek a barátotok kedvéért latex vagy bőr szerkót, csizmát?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 20:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Magamtól is felvennék: D
2011. máj. 16. 20:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

alap..imádom minden féle szex jelmezekbe beöltözni- bár a szadunazuért nem vagyok oda

füzöket , combfixet is szereten

2011. máj. 16. 21:21
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Húú hallod, ha lenne fölös pénzem ilyenekre, akkor tele lenne a szekrényem ilyen ribis rucikkal. Nekem nagyon bejön. Két ember között, szerintem ez egyáltalán nem elmebeteg dolog.
2011. máj. 16. 21:25
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha venne egy ilyen szerkót, akkor simán :)

Én azért sajnálom rá a pénzt.

2011. máj. 16. 22:05
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

Én fel szoktam venni... amikor megtudtam hogy a barátomnak ezek a dolgok bejönnek, rögtön beújítottam egy olyan jókis magasszárú lakk csizmát :) fel tudja ám dobni a hangulatot. Van egy latex fűzőm is, most valami komolyabb rucit szeretnék, de hát a minőségi daraboknak van ám ára rendesen :( Szerintme ebbe semmi perverz nincs, valakinek a csipkés cuccok jönnek be, valakinek a latex... Régebben nem mertem volna felvenni ilyen cuccokat de mivel a barátomnak ennyire tetszik, vettem egy bőr miniszoknyát, amit hétköznap is hordok néha-néha... megőrjítem vele. :)

22/L

2011. máj. 18. 20:42
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem csak miatta venném fel.. ;) nagyon izgi egy olyan cuccban feszíteni, nem is beszélve a fiú arckifejezéséről :D grrrr
2011. máj. 18. 20:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze :) Bármit bevállalok a Szerelmem kedvéért :)

20/L

2011. máj. 18. 20:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

én régóta vágyom ilyen darabokra. Utcára is szoktam fűzős bőrmellényt, meg bőrnacit hordani, a hálószobában is szívesen bevállalnék merészebbet. tetszik a domina-szerep, meg az, ha mondjuk latexba borítva kikötözne, és jól magáévá tenne.

20N

2011. máj. 18. 20:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Milyen jó h ennyi a bevállalós lány! :D

jó lenne ha a barátnőm is bevállalná...

2011. máj. 18. 21:51
 20/22 anonim válasza:
50%
Jaja, nekem is bejönne egy ilyen csaj:P
2011. máj. 18. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!