Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Soha sem tudok elmenni! Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha sem tudok elmenni! Miért lehet?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a párommal 9 hónapja vagyunk együtt,és vele vesztettem el a szüzességemet is,de eddig sajnos nem mentem el.Amikor magamnak csinálom (csikló) akkor mindig elmegyek. vele még úgy sem. A gáz az,hogy ő ezt nem tudja,Tudom szemétség,de nem akartam megbántani... :( a másik,hogy mostmár semmiképp nem szeretném neki elmondani,inkább rá szeretném vezetni valahogy valami más módszerre.. erről viszont még fogalmam sincs. Mindig csak rettentően felizgulok,aztán jó-jó...de soha nem érzem azt,mint amit egyedül.
2011. máj. 16. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Ez a női logika.... Ember, ha nem mondod meg neki hogónnan a kva fszból kéne tudnia? Aztán meg sírtok hogy nem élvezitek. Talán nektek is kéne tenni érte, nem gondoljátok? Jól felidegeltél nem mondom. Szólj neki, meg dörzsöld magadnak szex közben. Hány évesek vagytok?
2011. máj. 16. 19:50
 2/5 anonim válasza:
ülő pozíció, hogy te vagy felül.
2011. máj. 16. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha te vagy felül ülő pózban, ahogy előttem mondták, akkor te irányítasz. Úgy csinálod ahogy neked jobb.
2011. máj. 16. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, ha valamiért én se tudok elmenni, akkor mindig én vagyok felül. Úgy sokkal jobban élvezem a szexet, és akárhányszor el tudok menni:D
2011. máj. 17. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Elsőnek tök igaza van. Lökött nők, megbeszélni sem tudja ez sem 9 hónap alatt, akkor milyen köztetek a bizalom?

Exem szűz volt, első fájt is kicsit neki, óvatos voltam, félig-meddig ment, de mivel fájogatott kicsit, nem volt neki kelleemes, abbahagytuk, persze reggel jött a folytatás, ill hajnalban. akkor meg úgy élvezte, hogy csak, következő hetekben mindennap többször keféltünk, volt olyan hogy 4x, utána nap 3x... első években, mint a nyulak.

Lehet, nem volt elég óvatos először, és valami rossz berögzöttség van nálad, amit magad sem mersz bevallani, mondjuk rohadtul nem részletezted mi is a baj. De lehet testalkati baj is. Volt barátnőm, aki egy 4 órás szex alatt 25-nél többször élvezett e, exem 3-4x tudott elmenni egy órás alatt, mostani barátnőmnél másfél órásnál is csak 3 a csúcs, egy órásaknál 2x tud elmenni, akármit csinálok, de neki elég is, totál kikészül, neki meg nagyok az orgazmusai.

Bővebben írd le, mi is a baj, akár priviben. Korrekt választ fogok adni.

2011. máj. 24. 18:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!