Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lefeküdjek vele?
Én 16, ő 19:) Már több mint fél éve vagyunk együtt:) Le akar velem feküdni..Azt akarja, hogy ő legyen nekem az első:)
Szerintetek? Én megbízom benne teljes mértékben, és nagyon szeretem..:) De nem korai még nekem?:O
Nem korai, ha te is nagyon vágysz rá, és nem csak kényszerítve vagy. Ezt kell tisztán látnod.
Csak védekezzetek!!!!!!!!
20/L
Mi mondjuk ezt meg neked? Bazzz.....
Ez komoly?
Akkor szeretném megmondani neked azt is hogy mikor vagy éhes és mikor álmos! Ezt innen a forgószékemből tökéletesen el tudom dönteni, főleg úgy hogy azt sem tudom ki fia, borja vagy!
Nem hiszem hogy ha fél évig várt rá akkor csak ki akarja használni. Kihasználni egy este meg egy hét után is lehet sok lányt.
Azt meg hogy mikor teszed meg, tényleg neked kell eldönteni. De nem kéne hogy érdekeljen, krvának néznek -e. Ha magaddal el tudsz számolni akkor onnantól mindenki bek@phatja. Szerintem
20/L
Utolsó előtti válaszoló, köszönöm a válaszodat.. Eléggé határozott vagyok ahhoz, hogy majd én eldöntsem. Csupán kíváncsi voltam más véleményére is. De nem is értem, elvileg ezen a honlapon minden kérdést, ami felmerül benned felteheted.. Lehet te tévedtél rossz helyre..
Köszönöm a normális válaszolóknak:)
05-17 14:48
Ne tedd itt a kultúráltat, jó helyen vagyok!
Attól, hogy bármit megkérdezhetsz, még kérdezhetsz hülyeséget!
A te érzéseid és belső gondolataid alapján neked kell, ilyen döntéseket meghoznod, és nem nekünk, helyetted! Pontosan azért, mert Ennyire kívülállóként fogalmunk sem lehet róla, hogy készen állsz-e rá vagy sem!
Nem szabad senkinek se mások véleményére alapozva szexelni!
Mellesleg a csávó csak lyukasztani akar. Olyan ez, mint amikor te akarsz elsőnek végigtrappolni a friss havon, vagy te akarsz először a párás ablakra írni. Azt akarja a csávó, hogy még használatlanul megkaphasson.
Máskülönben nem akarna m,inden áron első lenni. Egy csajjal nem azért akarunk általában lefeküdni, mert mi akarunk lenni az első, hanem mert kívánjuk. Nagy különbség!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!