Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kérjem meg? Mivel tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg? Mivel tudom rávenni ha nemet mond?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy meg szeretném kérni anyukámat hogy szombaton reggel had jöjjön át a barátom. Senki nem lesz itthon csak én egyedül. Tudom hogy először úgysem fog beleegyezni de hogy vehetném rá? Talán bízik bennem annyira hogy elhiszi nem fogunk lefeküdni egymással. Még nem szeretném. Ötletek?
2011. máj. 16. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:

sztem ha őszintén elmondod neki ezt, h te még nem szeretnél együtt lenni vele, akkor nem lesz baj

am ha nem lesz otthon senki, akkor nyugodtan elmehet sztem. úgyse veszi észre senki :D

2011. máj. 16. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Egyébként meg mond el így neki, hogy még nem szeretnéd, ha a szex megtörténne. És bízhat benned.

Bár azt vedd figyelembe, hogy életkorodból adódóan, vagy azért mert nem ismeri a barátodat vagy nem rég vagytok együtt, stb ha ezek miatt nemet mond, nem tudod rávenni.

2011. máj. 16. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem lefeküdni készültök, akkor miért a szexualitás kategóriába tetted fel a kérdést?
2011. máj. 16. 18:48
 4/7 A kérdező kommentje:
A barátom 20 lesz holnap én pedig 15 vagyok. A szülinapjára sütök neki tortát és azt szeretnénk itt megenni. Még nem ismerik és félek is bemutatni. De már csak így hallomásból is sejthetik hogy semmit nem csinálna velem úgy hogy én nem egyezek bele. Kicsit félek anyáék válaszától. Azért ide írtam hátha volt már valaki hasonló helyzetben.
2011. máj. 16. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát pedig jó pont lenne, ha előbb bemutatnád. Mondd meg anyukádnak, hogy még előtte 1-2 nappal áthívnád egy fél órára, hogy megismerhesse, hogy tudja, kit enged be a házába, és hogy lássa, hogy megbízható. Amíg ott vagytok, NE tapizzátok egymást, maximum a kezét fogd, csók se nagyon legyen a szüleid előtt, inkább csak köszönésnél/elköszönésnél és szájrapuszi. Ha tudja, hogy be is mered mutatni, és ő meg hajlandó elmenni és bemutatkozni anyukádnak, sokkal inkább hihető lesz, hogy nem akarsz vele lefeküdni és komolyan gondoljátok a kapcsolatot. Persze ha első kérdésre megengedi, akkor ezt nem muszáj, de ha nem, akkor szerintem ez a legesélyesebb.

19/N

2011. máj. 16. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szó sem lehet róla, kislányom, nem hagyom, hogy kufircoljatok az ágyban! Te mósod ki a lepedőt?

Üdvözöl Édesanyád!

Ui: nem kapsz vacsorát!

2011. máj. 18. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
És hol maradt a mars az ágyba 1 hét szoba fogság anyuci?XD
2011. máj. 18. 19:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!