Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem meg? Mivel tudom rávenni ha nemet mond?
sztem ha őszintén elmondod neki ezt, h te még nem szeretnél együtt lenni vele, akkor nem lesz baj
am ha nem lesz otthon senki, akkor nyugodtan elmehet sztem. úgyse veszi észre senki :D
Hány éves vagy?
Egyébként meg mond el így neki, hogy még nem szeretnéd, ha a szex megtörténne. És bízhat benned.
Bár azt vedd figyelembe, hogy életkorodból adódóan, vagy azért mert nem ismeri a barátodat vagy nem rég vagytok együtt, stb ha ezek miatt nemet mond, nem tudod rávenni.
Hát pedig jó pont lenne, ha előbb bemutatnád. Mondd meg anyukádnak, hogy még előtte 1-2 nappal áthívnád egy fél órára, hogy megismerhesse, hogy tudja, kit enged be a házába, és hogy lássa, hogy megbízható. Amíg ott vagytok, NE tapizzátok egymást, maximum a kezét fogd, csók se nagyon legyen a szüleid előtt, inkább csak köszönésnél/elköszönésnél és szájrapuszi. Ha tudja, hogy be is mered mutatni, és ő meg hajlandó elmenni és bemutatkozni anyukádnak, sokkal inkább hihető lesz, hogy nem akarsz vele lefeküdni és komolyan gondoljátok a kapcsolatot. Persze ha első kérdésre megengedi, akkor ezt nem muszáj, de ha nem, akkor szerintem ez a legesélyesebb.
19/N
Szó sem lehet róla, kislányom, nem hagyom, hogy kufircoljatok az ágyban! Te mósod ki a lepedőt?
Üdvözöl Édesanyád!
Ui: nem kapsz vacsorát!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!