Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen egy ku**val? Kifizeted...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy ku**val? Kifizeted és már mászik is a farkadra? És jó?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 18:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha garantált minőséget akarsz akkor a luxusprostit(Call-girl) ajánlom.Drágább.Viszont mint mindenben itt is a minőségnek ára van.
2011. máj. 16. 18:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Vagy szerezz magadnak egy nőt. Na?:)
2011. máj. 16. 18:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Röviden,

Ahol én voltam a kupi volt (bár mint tudjuk kupi nincs Magyarországon, de azért mégis van), nem a lakására mentem.

Volt egy kis rúd tánc, oda ült, dumáltuunk. Megkérdeztem lehet e többet. Lehetett. Megkérdeztem mennyi. Mondott egy árat. Felmentünk a szobába, levetközött elöttem, elment tusolni, aztán és tusoltam, szexeltünk, letusoltam, kifizettem.

2011. máj. 16. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
de gondolom semmi érzelem nincs benne. :D xd
2011. máj. 16. 19:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Milyen árban vannak?
2011. máj. 16. 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:
ócó összá XD
2011. máj. 16. 19:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát nem volt vörös rózsa és erkély jelenet. Ha erre gondolsz. De az igazat megvallva a legtöbb lány akivel találkoztam ilyen téren, kedves és aranyos. És nem csak a pénzért aranyos. Sokszor volt, hogy nem mentem szobára eggyel sem. Mégis oda ült hozzám aranyosak, kedvesek voltak, jól eldumáltunk. (Volt köztük persze tapló is, de a többség tényleg kedves volt)

Hát ma már nem járok hozzájuk. Akkoriban úgy 10 körül volt. Persze függ meddig "bérelted" ki. Ha 1 órára akkor több, de akkor kettőt is mehettél a "ringlispílen". De ez kupiban volt. Lakáson nem voltam. Gondolom ma már több. De sztem 20 körül lehet ma is. Útszélén olcsóbb, ott még kaja jegyet is elfogadnak, de van olyan aki lakáson is elfogadja. Van egy csomó kurväs oldal nézzetek szét ott. beszámolok rosszlányok szexpartner24

2011. máj. 16. 20:11
 8/13 anonim ***** válasza:
:D:D ezen jót röhögtem. "Kaja jegyet elfogadnak"
2011. máj. 16. 20:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát ezt melegétkezési utalványt vagy minek hívják. Amivel a mekiben is lehet fizetni.

Nem hallottál még róla?! Vannak olyan lányok akik azt is elfogadják. (mondjuk olyanok is)

2011. máj. 16. 20:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Dede ismerem, vagyis hallottam róla, csak meglepődtem de végülis érthető valahol. Aki kiáll "stoppolni" pl. a híres fóti útra nem állhat jól anyagilag..
2011. máj. 16. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!