Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úgymond sznob lánynál lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgymond sznob lánynál lenne esélyem?

Figyelt kérdés
Jár a gimnáziumba egy nagyon szép és vonzó lány,de tudom hogy elég gazgagok.Saját audival jár iskolába. egyszeri srácnak esélye sincs?
2011. máj. 16. 18:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen és más lányoknak nem feltétlen az a fontos, hogy most legyél gazdag, hanem lássa benned a lehetőséget, hogy gazdag leszel. Ügyeskedj, próbálj meg vele kapcsolatba kerülni. De hogy vele összejöjj, rengeteg önbizalomra és sok intelligenciára van szükséged.

Nem tudom, mennyire gondolkodsz vele hosszú távon, de ezt, mint látszatot nem tudod fenntartani sokáig, valamilyen szinten azonosulni kell ezzel a réteggel. Járj olyan szórakozó helyekre, ahol a gazdagabb társaság fordul meg, tanulj el tőlük mindent, és így lesz majd esélyed.

2011. máj. 16. 18:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A lány nem sznob, hanem gazdag, probléma az előítéleteddel van. Mit veszítesz,ha megismered???
2011. máj. 16. 18:10
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
ha a lánynak bejössz majd, az anyjáék tuti kicsinálnak.
2011. máj. 16. 18:11
 4/17 A kérdező kommentje:
De hogy ismerjem meg?
2011. máj. 16. 18:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egy dolgot mondok: mindegyik ugyanolyan büdöset sz@rik, mint te. Én is ismerek gazdag lányokat, valamelyik már a lelkét odaadná egy jó kapcsolatért! Szóval van esélyed, ne az amerikai filmekből indulj ki. Keresni kell vele a kapcsolatot, szemkontaktus, beszélgetés, esetleg hagyj egy sejtelmes üzenetet a szélvédőjén stb. Sok szerencsét!
2011. máj. 17. 12:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Attól függ, hogyan van nevelve a lány. Ha, a legelső dolog a PÉNZ, akkor hagyd a fenébe, de ha tisztességes nevelést kapott, akkor annyi esélyed van, mint bárki másnak. Egy próbát megér. Ha, nem sikerül akkor legalább tudod, hogy elérhetetlen és egyel kevesebb dolgon stresszelsz:)

2011. máj. 18. 22:26
 7/17 anonim válasza:
100%
ha meg akarsz vele ismerkedni,akkor pl. keresd fel interneten,kérd el msn/e-mail címét valakitől vagy keresd meg közösségi oldalakon.Véleményem szerint neten keresztül könnyebb megismerkedni valakivel mint szemtől szembe.
2011. máj. 18. 22:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell a "gazdagokat" külön fajként kezelni?!

Nekem is tehetősebbek a szüleim, és minden közösségben, amikor még egy szót se szóltam, már rögtön mindenki rám aggatta, hogy "biztos beképzelt sznob pics@ vagyok". (Persze ezt mindig csak utólag tudtam meg, eleinte meg szenvedtem vagy egy évig, hogy miért nem akkor velem barátkozni senki)

Azóta lekorlátoztam a ruhatáramat, és igyekszem nem megismertetni az osztálytársaimmal/barátaimmal a szüleimet, és jé, elfogadnak...

Szerintem az a csaj is (ha már így ez a sznob jelző ráragadt), már majd meg halna pár jó barátért, vagy egy normális párkapcsolatért.

Próbálkozz nyugodtan, hidd el, teljesen mindegy neki (legalábbis az én helyzetemből kiindulva) hogy kinek milyen az anyagi háttere...

L/18

2011. máj. 18. 22:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak legyél magabiztos. Ne érezze, hogy görcsölsz ezen és mennyire akarod őt.Előbb beszélj vele és ha kiderül, hogy tényleg egy beképzelt ribanc akinek csak a pénz számít akkor fejen állva pörögve leszophatod magad akkor sem fogsz neki kelleni.
2011. máj. 18. 22:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszoló vagyok. Lemaradt 19/N
2011. máj. 18. 22:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!