Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgymond sznob lánynál lenne esélyem?
Az ilyen és más lányoknak nem feltétlen az a fontos, hogy most legyél gazdag, hanem lássa benned a lehetőséget, hogy gazdag leszel. Ügyeskedj, próbálj meg vele kapcsolatba kerülni. De hogy vele összejöjj, rengeteg önbizalomra és sok intelligenciára van szükséged.
Nem tudom, mennyire gondolkodsz vele hosszú távon, de ezt, mint látszatot nem tudod fenntartani sokáig, valamilyen szinten azonosulni kell ezzel a réteggel. Járj olyan szórakozó helyekre, ahol a gazdagabb társaság fordul meg, tanulj el tőlük mindent, és így lesz majd esélyed.
Szia!
Attól függ, hogyan van nevelve a lány. Ha, a legelső dolog a PÉNZ, akkor hagyd a fenébe, de ha tisztességes nevelést kapott, akkor annyi esélyed van, mint bárki másnak. Egy próbát megér. Ha, nem sikerül akkor legalább tudod, hogy elérhetetlen és egyel kevesebb dolgon stresszelsz:)
Miért kell a "gazdagokat" külön fajként kezelni?!
Nekem is tehetősebbek a szüleim, és minden közösségben, amikor még egy szót se szóltam, már rögtön mindenki rám aggatta, hogy "biztos beképzelt sznob pics@ vagyok". (Persze ezt mindig csak utólag tudtam meg, eleinte meg szenvedtem vagy egy évig, hogy miért nem akkor velem barátkozni senki)
Azóta lekorlátoztam a ruhatáramat, és igyekszem nem megismertetni az osztálytársaimmal/barátaimmal a szüleimet, és jé, elfogadnak...
Szerintem az a csaj is (ha már így ez a sznob jelző ráragadt), már majd meg halna pár jó barátért, vagy egy normális párkapcsolatért.
Próbálkozz nyugodtan, hidd el, teljesen mindegy neki (legalábbis az én helyzetemből kiindulva) hogy kinek milyen az anyagi háttere...
L/18
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!