Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észra, hogy a lányok azért félnek a szado-mazo sextől, mert félnek hogy sérülést okoznak. Kérdés: lányok, milyen erővel mernétek egy péniszt meghúzni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 16:52
1/4 anonim válasza:
Nagy erővel biztos nem. Nem vagyok szadista és nincsenek rejtett komplexusaim sem, hogy úgy éljem ki magam, hogy erősen cibálok egy szerencsétlen pélót.
2/4 anonim válasza:
Na azért a szado-mazoban is már durva, ha letépdesik a farkadat. Hogy ki meddig megy el, az egyéni. Van akik csak a szóbeli agresszivitást, van aki az erőszakot, van aki a durva ütést, karmolást élvezi. Nem a gyakorlatból, csak az olvasmányaimból tudom.
3/4 anonim válasza:
Mit értesz szado-mazo szex alatt? Mert tág értelemben a sima hajhúzástól a CBT-n át a százas szegig mindent annak vehetünk...
De általánosságban nem feltétlenül félnek - csak tudod ez hajlam + felvilágosultság kérdése. Ha az egyik hibádzik, akkor nincs motiváció.
4/4 anonim válasza:
Én inkább attól félek,hogy olyan fájdalmat/sérülést okzok a srácnak amit már nem élvez,ha folyik a vér az még nem gáz,de ha jól meg csavarom és reccsen (barlangostest sérülés)akkor utána hónapokig nincs sex.Nem igazán ismerem a pénisz tűrőképességét,és lehet,hogy valmi olyat teszek ami maradandó sérülést okoz vagy a sráclelkében okozok valami amit nemkellet volna.Úgyhogy ha SM rekerül a sor akkor csak fenekelés,erőszak,sub.
25/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!