Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csúnya a hugom szegény folyton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya a hugom szegény folyton sír hogy piszkálják mert csúnya?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 16. 16:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem csúnya.Sminket neki,de csak nagyon vékonyan,óvatosan.A hajaddal meg csinálj vmit könyörgöm,persze hogy piszkálnak ha ilyen elhanyagolt fejed van.. mondjuk kilehetne egyenesíteni,egy kis melírt bele,egy kis smink(ismét a KIS-en van a hangsúly),és thats it!Ennyi.Olyan csinos csaj lesz belőled hogy nagyon.Persze emellé nőies ruhákat vegyél fel!!!

Ha semmilyennek öltözöl,ne várd el hogy kinézzenek vkinek.

2011. máj. 16. 18:50
 32/37 anonim ***** válasza:

Szép szem, szép száj, szép bőr. A hajával csinálhatna valamit, amúgy tök jól néz ki.

15/l

2011. máj. 16. 19:25
 33/37 anonim ***** válasza:

dehogy csúnya, nincs a tesóddal semmi baj

(hozzám persze túl fiatal, de tényleg nincs vele gond, nincs oka a sírásra) F/29

2011. máj. 16. 19:42
 34/37 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem csúnya! Oké, az orra kicsit nagy, de az összkép szép!

Szerintem a fiúk nem is ezért csúfolják, ez csak ürügy. Nálunk sokkal rondább lányokat nem csúfoltak, mert jó viszonyban voltak a fiúkkal, nem voltak nézeteltérések. Lehet, hogy a srácok simán éretlennek még, és kész!

Szóval elképzelhető, hogy ez nem a valódi oka a csúfolódásnak, csak egyszerűen kipécézték őt..

20/L

2011. máj. 16. 20:38
 35/37 anonim ***** válasza:
a FA testápoló alkalmazása az arcon csodákra képes XDDDD
2011. máj. 16. 20:42
 36/37 anonim ***** válasza:
Egyedi arc, szép szem forma. A csúnya szó egyáltalán nem illik rá. Szerintem nem az a hasraejtős szépség, de azért még szépnek mondanám. Na persze lehet hogy amikor mosolyog akkor egy angyali csaj lesz belőle. Ez az egy kép kevés. Teszel még ki róla?
2011. máj. 16. 22:01
 37/37 anonim ***** válasza:

a lóf@szt csúnya! A kis túrórudik rosszul tudják... Nekem tetszik bár anyádék seggbe rúgnának ha 17 évesen kikezdenék vele:D

Ne érdekelje mit gondolnak róla mások, az elsődleges véleménye legyen a sajátja.

2011. máj. 16. 22:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!