Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik nem szokott gumikacsáva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nem szokott gumikacsával maszturbálni?

Figyelt kérdés
Ma volt felvilágosítás és az önkielégítésnél használandó tárgyaknál volt egy gumikacsa is. Habár szerintem ez inkább nőknek készült, (az én nemi szervem bele se férne - 15/F) egyesek azt állítják, hogy férfiak szokták a gumikacsát ilyen céllal használni. Egyébként egy A-HA! DVD-t néztünk.
2011. máj. 16. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Aki tartotta nektek a felvilágosítást, az mennyiért jutott hozzá ahhoz az alig használt agyhoz? Szeretném tudni.

2011. máj. 16. 16:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Mint ezt leírtam, egy DVD-t néztünk, amit az A-HA! adott ki.
2011. máj. 16. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
Trollololololoolo
2011. máj. 16. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Ma már annyi idiótaságot kitalálnak, egyáltalán nem biztos hogy trololololo...sajnos. Bár az lenne!
2011. máj. 16. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Az A-ha együttes? Azokból ki is nézem. Elég gagyi zene.
2011. máj. 16. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsó lol XD a "take on me" nem is gagyi!!! XD
2011. máj. 16. 22:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!